Salı, Ağustos 18

Sabırsız Sıkıntı


Lise 2'den beri Sami Yen'de oynadığımız her Beşiktaş maçına gittim. Ta ki 2007'ye kadar. O sezon seyircisiz oynandı kimse gidemedi zaten. Geçen sene ise gelene 3 gidene 5 attığımız vakitlerde karşılaştık. Haliyle 5 dakikada biletler bitti. Gidemedik. 2 senelik hasreti bu sene dindireceğim inşallah. Kombine alma nedenlerimin başında gelir derbilere gitmek.

Ama şöyle bir sıkıntı var. Maçın günü ve saati belli değil. İşte bizim ülkemizin en büyük sıkıntılarından biri. Maçların saati ve günü anca o hafta belli oluyor. Hafta sonu çalışan biri olduğum için maçın saatini öğrenmek için sabırsızlanıyorum. Ve her gün sıkıntı oluyor içimde.

Mill maç haftasından sonra oynanacak maç. Bir sonraki hafta da Avrupa Kupaları var. Beşiktaş ilk maçını salı günü oynarsa, maç cumartesi olur çarşamba oynarsa pazar olur diye düşünüyorum. Cumartesi olması benim için daha iyi olur. İnşallah cumartesi olur. Sanırım geçen sene de cumartesiydi. Lise 2'de gittiğim maç da cumartesiydi. Fleurquin atmıştı. Zaten maç günü dediğin cumartesi olmalı ya neyse. Bıraktık işi gücü Uefa'nın toplarını bekliyoruz.

Hiç yorum yok: