Çarşamba, Mart 2

Dünyamız Bu Kadar!



"Arkadaş, bir oyuncu düşünün! Adam PTT 1.Lig'e gitmek istiyor. Dünyası bu kadar. Televizyonda Süper Lig maçı var, PTT 1.Lig maçı kadrolarına bakıyor..."

Ümit Özat, 2-0 biten Mersin İdman Yurdu - Konyaspor maçı sonrasında basın toplantısında dedi bunları...

Bu genelde ortaokul-lise dönemlerinde olurdu. Biri bir bok yerdi, hoca genel bir fırça konuşması yapardı. "Ulan ben yoktum orada ama bana diyor galiba" diye ufakta olsa korkardık yine. Kim bu futbolcu bilinmez ama bir an üzerime alındım sanki.

Herkes Real-Atletico'yu izlerken  "PTT'de sponsorların ne firması olduklarına bakarken" birden Ümit Özat'ın sözleri çalındı kulağıma.

Semtte bir pideci açıldı. Son modaya uydu o da. Menü - konsept - plazma - 4440444'lü paket servis numarası - kolonyalı mendil logolu - tuvaleti sensörlü/oturmalı. Geçerken göz ucuyla baktım Karşıyaka-Gaziantep BBSK maçını açmışlar .Kimsenin ilgilendiği yoktu. Yine Eurosport ve Fashion Tv açılmasından iyidir. 1-2 senede kendilerini amorti ettikten sonra belki Lig Tv alırlarsa Süper Lig ya da şömineli radyo kanalını açarlar.

Millet kedi-köpek, twerk yapan kız, sosyal medyayı sallayan Ahmet Kaya şarkısı okuyan Acun yarışmacılarını izlerken "Ümit Özat-Kalp Krizi Anı - Mondragon'un Gözyaşları" ya da "Ümit Özat-Isırgan Otu" veya veya "Tuncay Şanlı'nın Ümit Özat'a köpek tutturması" izleyen tüm "Dünyası bu kadar" lara selam olsun..

Hiç bilmediğimiz bir umudumuz var hâlâ.


Yazan: Refet

Hiç yorum yok: