Pazartesi, Temmuz 20

10 Gün


Geri döndük. Kısa bir giriş yapalım hemen.

- Bodrum'daki 20.seneyi yaşadım. 20 senedir ya 10 gün ya da 1 sene bulundum orada. Bu sene en sıkıcısıydı. Zaman değişiyor. Hayatımızda değişimler oluyor. Devrim sancılı oluyor. Bizim yaş grubu da bunun sıkıntısını çekiyor. Eski anılara saplanmış kalmışız.

- Bodrum'daki ev berbat bir yerde. Kuş uçmaz kervan geçmez. Zor bir yer. Evden dışarıya bakınca Bodrum değil Tunceli veya Zigana sanılır. O yüzden eve kapandım. Eskiden olsa illa çıkardım ama artık yaşlanmışız demek ki. Yorulmaktan korkar olmuşuz.

- Evi baharda su basmış. Daha doğrusu en alt katta bulunan benim odamı. Bütün eşyalarım ziyan olmuş. Bazılarını kurtarabildik. 2 şehirde, 2 ayrı evde yaşamak ve ikisinin de senin olmaması çok kötü. Çok dağılmışız, toplamak lazım.

- Babamlar yeni eve geçmeyi düşünüyor. Ben de İstanbul'da kendi evime çıkmayı düşünüyorum. Bakalım hangimiz önce davranacak. Hem bu taşınma hem de sel olayı arşivimi perişan etti. Galatasaray Dergileri ve 4-4-2'leri kurtardık ama Radikal Futboller, F dergileri, eski gazeteler falan çöpü boyladı. En çok Radikal Futbol'a üzüldüm. Muhteşemdi her sayısı.

- Otobüste dönerken bir abi vardı yanımda. Muhabbet ettik uzun uzun. Beni kitledi, uyutmadı ama canı sağolsun. 14 Mayıs 2006 günü Denizli Atatürk Stadı'ndaymış. Ben de Sami Yen'deydim. 3 sene sonra Kamil Koç'ta bir araya geldik. O günden önce her sene kombine alıyormuş. O günden beri bir daha maça gitmemiş. Manisa'dan geçerken Manisaspor'dan bahsettik futbol konusu öyle açıldı yoksa konuşmayacaktık. O konu da 10 dakika sürdü zaten. Fenerbahçelilerin ciddi bir tramva yaşadığını anladım.

- Çok sevdiğim, abim dediğim adamlardan Galatasaraylı Hüseyin Abi, bu sene beni görünce ilk olarak şunu dedi. "Kuti, olm hani kupayı alacaktık lan biz." Fenerbahçe'nin Denizlispor maçı varsa bizim da Hamburg maçımız var.

- Bu sene yaz şarkısı yoktu sanki. Geçen sene Demet-Serdar vardı. Bu sene Demet "toz pembe" dedi, yalnız kaldı. Yalın garip şarkısıyla bile ekmek yer bu yaz. Rakip yok çünkü. Yalın demişken Heyecanını Kaybetmişsin adli bir şarkısı var, güzel. Duman'ın yeni şarkısı "Senden daha güzel" rock barlarda en çok çalan şarkı. Peralta sever o şarkıyı.

- Yalın'a Bodrum'da Sezen Aksu ile aynı saate konser koyduran menajere selamlarımı yolluyorum.

- Her yerde MJ çalıyor bu sene. "They don't care about us" en çok duyduğum oldu.
- Bir döndük baktık Peralta, Facebook'ta hesap açmış kendine. Bu dünyada olmayacak şey yokmuş demek ki.
- Başka türlü bir yaşam mümkün. Çok da güzel olur. Ama zor. Bakalım neler göreceğiz.
- Bu hatun kişiler harbiden çok yoruyor zihni. 4 gün süre veriyoruma lan size! Sonra Tobol maçı var, mayısa kadar bakmıycam suratınıza. ( Kinaye bu, ciddiye almayın aman).

- Futbola uzak kaldım 10 gün. Seçim benimdi. Yeniden hazırlanmak lazım. Kombinemi teslim almalıyım. Perşembe maç var. 2009-2010 sezonu açılıyor artık. Hayırlı olsun.

2 yorum:

velocan dedi ki...

peralta sever o şarkıyı, evet sever de kimin arabasında dinlemiş, kim sevdirmiş kutay efendi.. eksik bilgi veriosun eksik !

kutay dedi ki...

bizim arabada dinlemişti..reklam yapmak istemedim...)
bu arada arabayı bırak tour de caddebostan yapalım, bisikletle...