Salı, Eylül 14

Bursaspor Arenaya Çıktı


- Sonuç ne olursa olsun; Şampiyonlar Ligi Bursaspor'a hayırlı olsun.

- Bursaspor çok durgun, tribün çok durgun.

- Ertuğrul Sağlam: "Cezayı kestiler."

- Volkan Şen çok büyük hayalkırklığı.

- 6.dakikada Ankaragücü'nün adının bağrılması şaşırtıcı değil tabi ama Şampiyonlar Ligi'nde Ankaragücü'nün adını duymak ilginç oldu.

- Bursaspor'un kilidini açan gol de 16.dakikada geldi. Kısmetsizlik.

- Mehmet Topal ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini Türkiye'de almış oldu.

- Ivankov kötüydü.

- Bursaspor çok yeni takım, Svensson, Nunez, Insua, Stepanov.. Hepsi yeni. Daha vakit var. Hedef maçı zaten Rangers maçları.

- Grubun gol yiyen tek takımı Bursapor.

- Bütün yıldızlarını satan Valencia için özgüven yükselten bir deplasman galibiyeti oldu.

- Ertuğrul Sağlam'ın kısa bir Avrupa Kupası karnesi var ama farklı yenilgi sayısı çok fazla.

- Savunma yapmakla rakibi beklemek arasında ince bir fark var.

- Ömer Erdoğan son Avrupa Kupası maçında yine bir İspanyol'a karşı oynamıştı. Villareal deplasmanında 3 gol yemiştik. Kaptan 5.5 sene sonra farklı bir mağlubiyetle Avrupa arenasına geri döndü.

- Tino Costa; yeni Jaja Coelho

4 yorum:

Burak Kereci dedi ki...

Bu yeni isimler yerine Turgay-Sercan-Batalla gibi isimlerle başlayıp baskı kurmaya çalışsaydı daha farklı olurdu maç bence.

unknown dedi ki...

@burak kereci
istediğin adamla oyna sonuç farklı olmazdı. çünkü biz hep kendimizi dev aynasında görmeye devam ediyoruz. maçtan önce bursa puan alır yorumlarını heryerde duydum nerdeyse. Allah aşkına bi bursa'ya bakın bide valencia'ya. bursa kim valenciadan puan almak kim. bi kere oyuncuların kafasında puan almak yok kendini göstermek var. volkan şen hep kendine oynadı. sen önce takım olcaksın sonra puandan bahsedeceksin. bursa bu kafayla giderse 0 gol 0 puanla bitirir grupları. işte türkiye liginin şampiyonu bu ligimizin ne kadar kaliteli olduğunu artık siz düşünün..

sukullaci dedi ki...

sonuçta bu yabancılar şampiyonlar ligi için alındı. hiç bi oyuncu kaybetmeyen son şampiyonun lig için bu adamlara çokda fazla ihtiyacı yok. o yüzden yeni yabancıların oynaması gerek. daha bişey söylemek erken, yabancılar şampiyonlar ligi için yeterli mi ilerde göreceğiz.

Yahya Deniz dedi ki...

yazdığın yazıdakileri iyi araştır yanlış bilgiler var