Perşembe, Kasım 26

Gelme!!

Ronaldinho da biraz gulyabani havası var zaten.. Gelme..!!

Gulyabani filminde Kemal Sunal repliğiydi bu sanırsam. Gulyabaninin geldiğini gören Şaban, "gelme, gelme!" diye bağırıyordu.

Şampiyonlar Ligi'nde 3.olup muhtemel rakibimiz olabilecek takımlara bakınca ben de aynı şeyi hissediyorum. Gelmeyin abiler.

Gulyabani için şöyle bir tanım vardır: Gezginlere ve yolculara uğrayıp onları mahveden canavar. Biz de Hamburg yolcusu olduğumuza göre, bize uğrarlarsa mahvedecek olan takımlar bunlardır.

A Grubu'nda 3.olacak takım ya Juventus ya B.Münih. Juventus bizi iyi bilir gerçi. B.Münih de Ribery ile entersan bir eşleşme olabilir. Ama olmasa daha iyi.

B Grubu Beşiktaş'ın grubu. Orayı ezeli rakibe saygıdan es geçelim.

C Grubu Marsilya, Milan. Marsilya daha dişimize göre. Milan bizi Juventus'tan daha iyi bilir. Madem biliyorsun, daha çıkma karşımıza. Tanıştık biz.

D Grubu yüzde 80 A.Madrid. Bak bu iyi olur. Zaten bu sene kötüler. Sami Yen'de Aguero izleriz. Gerçi V.Calderon deplasmanı var, o biraz riskli.

E Grubu Liverpool.

F Grubu zaten en karışığı. Hiç girmeyelim. Bu seneki cenabetlikle Inter gelir kesin.

G Grubu Stuttgart veya Unirea. İkisi de Uefa takımı zaten. Hoş bir grup., keza H Grubu da öyle. Son iki grup kurtarıyor ama diğerleri çok fena.
***
Tabi bu işin şakası. Dün kafaya oynayan bir takımı deplasmanda mağlup eden Beşiktaş'ı baya kıskandım. Eskiden biz de yapardık ama baya ara verdik. Fenerbahçe Sevilla'yı, Inter'i, Beşiktaş Chelsea'yi, United'ı, Liverpool'ı yenerken bizim son güzel galibiyetimiz 2004 Juventus. Zamanı geldi artık.

Bu arada, bu sene Bordeux ile eşleşmemek çok garip olacak. Şaşırdım.

3 yorum:

Frank Baumann dedi ki...

abi, valla feneri, beşiktaşı kıskanma kısmına katılamıyorum. Son 2 senedir yendiğimiz Olimpiakos, Benfica, Bordeaux ve Panathinaiokas üst düzey takımlar değil mi sence?

Beşiktaş'ın dünkü galibiyetini küçümsemek gibi olmasın, büyük iş başardılar. Ama yukardaki ekiplere karşı alınan galibiyetleri, 4. maçta gruptan çıkamamayı garantiledikten sonra alınan bir galibiyete tercih ederim.

kutay dedi ki...

gerçekçi açıdan bakarsak dediğin doğru, iyi takımları hem de deplasmanda yendik, ileride çok işimize yarayacak.

ama bir sabah yataktan united zaferiyle kalkmak daha başka bir duygu. onu da yaşamak lazım.

highstanbul dedi ki...

biz de 3 attık sayın sir yedek çıkınca, beşiktaşımız da koydu, aklı başına gelmiyo, manU yedeklerine ters geliyorum türk olarak =) 2-3 sene içinde eşleşirsiniz, 5. maçta size de 2. takımıyla çıkar, siz de yenersiniz, fakat bişey söylemişsin besiktası o akşam tutar gibi olmakla ilgili, walla kuponum olmasına ragmen, golü atınca sevindim, sonra kesin yetler dedim ama yemedikçe olucak lan a döndüm bi anda, ben de anlamadım =)