Salı, Ocak 19

Only A Game?


"UEFA tarafından düzenlenen "Only A Game?" sergisi İstanbul'da açılıyor. Avrupa futbolunun son 50 yılına ait önemli olayların fotoğraflarının, gazete kupürlerinin ve imzalı objelerinin sergileneceği sergi 21 Ocak-30 Nisan 2010 tarihleri arasında Taksim'de gezilebilecek.

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın katkıları ile gerçekleştirilen sergide Avrupa futboluna ait eşyaların yanı sıra Türk futbolu ile ilgili daha önce sergilenmemiş parçaların yanı sıra Şampiyonlar ligi, Avrupa liglerinin kupaları da yer alıyor.

2010 İstanbul Kültür Başkenti kapsamında açılacak olan sergide ünlü hakem Pierluigi Collina imzalı hakem forması, Şampiyonlar Ligi finallerinin biletleri, 1956 Şampiyon Kulüpler Kupası Finali'nde giyilen forma, 1958 yılının yarısı Galatasaray'da yarısı da Fenerbahçe'de olan kupası, 1968'de Fenerbahçe-Manchester City maçının topu ile UEFA Kupası Finali'nde Galatasaray'ın giydiği forma gibi futbolun tarihine geçmiş maçlara ait objeler bulunuyor."

Federasyon böyle duyurmuş. Bize başka bir laf düşmez. 3 aydan biraz uzun süremiz var yolumuz illa düşer.

Hiç yorum yok: