Salı, Mart 26

Yeni Mahalle

 


Bundan altı ay önce blog'a ara verdiğimizi duyurmuştuk. Meğer sonlandırmışız.

Halen birinci çoğul kullanıyorum ama tabi ki son yıllarda dükkanın yükü bendeydi. Şikayet de yok. Güzel yazılar yazdık. İçimizi boşalttık. Yine de başta Peralta ve Refet olmak üzere herkese teşekkürler.

16 sene geçti burada. 2008'de tam bu zamanlarda başlamıştı. O yıl doğanlar, artık kendi yazılarını yazıyı. Güzel bir arşiv birikti. Mesleki açıdan bana faydası oldu, iyi dostluklar kurmamıza neden oldu. Buranın hakkı ödenmez. Fakat değişiklik şart... Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.

Ben yazmaya devam edeceğim. Halen buraya giren kaldı mı bilmiyorum ama denk gelen olursa yeni adresi duyuralım. Burada da bekleme yapmasın boş yere.

Blog kültürüne son vermedik tabi ama artık dijital çağa göre ilkel kalan blogspot'tan ayrılıyoruz. Bundan sonra substack denemeye karar verdik. Hem okuyan hem üreten için daha kullanışlı.

https://kirksekiz.substack.com/

Buradan devam edeceğiz. Ara ara buraya dönüp temizlik yapabilirim. Bazı yazılar kalacak tabi. Ya da belki, yeni yere taşırım. Çok gereksiz kalanlar da silinir. Ya da bilmiyorum. O kadar da vaktim yok.

Hayırlı uğurlu olsun.

Kardeşiniz yeni mekan açtı, bir ara uğrarsınız...