Çarşamba, Ocak 14

Siyaha Beyaz Demek


Bugüne kadar çok yazıldı, çok tartışıldı. Türk Spor Basını'nda bir ekol oldu Selçuk Yula. Seveni çok, sevmeyeni daha çok. Amigo yazar denince akla ilk o geliyor. Bu kadar çok sevilmemesinin nedeni söyledikleri veya tarzı değil. Çünkü onun gibi olan onlarca köşe yazarı var. Ama hiçbiri hem Fenerbahçe hem Galatasaray forması giymedi.

İki takımın formasını giyen birinden iki takıma da eşit uzaklıkta olması beklenir. Ekmek yenilen camialar muhabbeti. Veya Tanju gibi birine gönülden bağlı olduğu söylenir ama diğerine de mesafeli yaklaşılır. Oysa Selçuk Yula Fenerbahçe'yi göklerde uçururken, Galatasaray'ı yerden yere vuruyor.

İşin acı tarafı Selçuk Yula'nın Galatasaray veya Fenerbahçe konuşmadığı zaman çok akla yatkın cümleler kurması. Yani futbolculuğundaki gibi yine yeteneğe ihanet etme durumu var.

Bugün FB TV'de konu Guiza idi. Programdaki arkadaşı Cem Arslan Guiza'yı beğenmediğini söyledi. Selçuk Yula ise beğeniyor. Bu tartışma sezon başından beri ikili arasında güncelliğini koruyor. Bugün Selçuk Yula "zaten taraftarın yüzde 95i senin gibi düşünüyor" dedi. Cem Aslan ise ona "sen niye yüzde 5lik kısımdasın?" diye sordu.

Selçuk Yula kinaye mi yaptı yoksa bilemden bir itiraf mı bilmiyorum. "Türkiye'de siyaha beyaz dersen ünlü olursun" dedi. Kral önemli bir adam. Takip etmeye devam. Ona el yazısıyla mektup yazan Metin Abi'ye selamlar olsun.

Hiç yorum yok: