Pazar, Nisan 11

Dünya Derbisi


- Oynanan futbol beklentinin çok aşağsındaydı. Dağ fare doğurdu.

- Acaba şu an Atletico Madridliler, Bilbaolular, Valencialılar "dünya derbisi dediler, medya pohpoladı o kadar, oynanan futbola bak, bir de büyük diye geçiniyorlar" diyorlar mıdır?

- Emre Atasoy (ich)'dan çalalım: Beşiktaş - Trabzonspor maçı 6 aydır beklenen Clasico'dan çok daha zevkliydi. Sizin oynadığımız futbolsa bizim oynadığımız ne?

- Xavi için diyecek hiçbir şey yok. Messi ne kadar göze hoş geliyorsa Xavi de o kadar zekaya faydalı. Messi'yi izlerken insanın içi açılıyor, Xavi'yi izlerken ufku açılıyor.

- Rıdvan Dilmen, ezberi bozmuyor. Yine ön libero çıksın santrfor girsin dedi.

- Bir de tam anlamadım, Dilmen ile Ercan Taner Real ile Barcelano'yı üçlü averaja mı soktular ne yaptılar?

- Gago hangi ara saçları kesti?

- Dünkü maçın en büyük hayal kırıklığı Higuain, sezonun en büyük hayal kırıklığı Benzema.

- Iniesta'nın sakat olması dünyanın en normal şeyi. Adamın 25 dakikada yediği tekmeyi çoğu futbolcu daha bütün kariyerinde yememiştir.

- Garay ve Marcelo Real Madrid'in Cihan ve Orhan'ı.

- Van Der Vaart yaşıyormuş.

- Real tribünü bitmiş, dışarıda karaborsa da yapmışlar. Büyük tepki var forumlarda.(!)

- Barcelona'nın yedek kalecisi Pinto çok garip bir kişilik. Her galibiyette sevinen oyuncuların başını çekiyor. Valdes'i bile kesemedin be adam sevinmek senin neyine.

- Dünyada Barcelona'yı sevmeyen tek arkadaş grubu biziz herhalde. Burada adı sık geçen Hazar, Berker falan sevmez Barca'yı. Dün yaşanan bir telefon konuşmasında bunu iyice anladım. Berker maçı izleyemedi telefonda bana, "bizden kim çıktı" falan dedi. Biz ne lan?

- Real yener dedim iddia kaybettim, artı 7 olur dedim iddaa yattı, Tribün Dergi'de Real 2-0 yener dedim o da olmadı. Real kendisini de yaktı, beni de.

1 yorum:

ugur dedi ki...

dün messi santrafor oynadı. aa ardayı santrafor oynatan rijkaard gibi guardiola da futboldan anlamıyormuş. ikisinden de cacık olmaz..