Perşembe, Aralık 4

Alışkanlık



Ligin ilk 4 haftasında alınan 3 yenilgi... Eski borçlar nedeniyle 6 puan silme cezası... Bir önceki sezondan giden futbolcular, ödenmeyen maaşlar...

Kartalspor sezona yine aynı başladı. Kulüp, her daim kriz ve sıkıntı içinde. 1.Lig'den düştüğü sezon acı vericiydi ama açıkçası düşüşün devam edeceğini tahmin ediliyordu. "Bunlar daha iyi günler" derken, her sezon zirveye oynayan bir takım ortaya çıkıyor.

Şu an 20 puanla 7. sırada. Puan silme cezası olmasaydı 4. sırada olacaktı. Play-off hattının içinde, lider Malatyaspor'un 4 puan gerisinde yer alırdı. Belki sezon ilerlerken o da olur... Son 12 maçta 1 yenilgi yaşadı takım. Güzel bir seri. Fikstür de çok iyi. Bu hafta 18. sıradaki Selçuklu ile deplasman. Sonra iki maç üst üste içeride Tokatspor (14. sırada) ve Turgutluspor (16.sırada). Şu 3 maçta alınacak 7-9 puan hava getirir. Keşke Haydarpaşa-Pendik arası tren seferleri kalkmasaydı da gitseydik.

Takımda en tanınan isim Gökhan Emreciksin ama fazla oynamıyor. Takımı sırtlayan ise Mehmet Albayrak. Herkes Emrah Bedir'i beklerken öne o çıktı, şimdiden 10 gol attı. Geçen sene Ersel'in verdiği katkıyı bu sene o veriyor. Büyük umutların kaybolan ismi Emrah ise bu sene yine ortalarda yok.  PTT 1.Lig'den tanıdığımız Fırat Sezer,  Zafer Aydoğdu, Onur Nasuhoğulları savunmayı ayakta tutanlar. Sürpriz isim ise Azad Filiz.

Şaban Yıldırım'ın bıraktığı takımı Özgür Zengin çok iyi devraldı. Bakalım sonu nasıl bitecek. Geçen sene nefes yetmemişti, bu sene bir play-off üstü şampiyonluk çok şahane olur.

Hiç yorum yok: