Çarşamba, Mayıs 28

Kıl sessizlik

Malum Zico ile henüz sözleime yenilenmedi. Bu durum yeteri kadar can sıkmıyormuş gibi bir de her gün asparagas transfer haberleri yer alıyor medyada. Bugün Fanatik Nihat başlığı atmış. Eğer doğru bir dedikoduysa gerçekten diyecek birşey bulamıyorum Fenerbahçe yönetimine.
Eğer Zico kalacaksa ve oyun formatı bu olacaksa Nihat hiçbir işe yaramaz. Kanoute ve Vagner Love'ın beraber transfer edilmesi de gündemde. Haberler mantıksız görünse de transfer konusunda Fenerbahçe çok vukuatlı bir kulüp olduğu için inanılmaz gelmiyor kulağa. Çift forvete mi dönülüyor? Semih ne olacak? Hali hazırda Appiah ve Kezman'ın durumları var. Çorak yedek kulübesinin sıkıntısı Avrupa'dan lige dönüşlerde çok yaşandı. Ciddi yerli takviyeler gerekiyor. Eğer transferde ve hoca konusunda geç kalınırsa büyük hata yapar Fenerbahçe ve iki sene öncesinde olduğu gibi Dinamo Kiev benzeri bir takım gelir tokadı vurur. Sonra kimseye anlatamazsınız çeyrek final oynayan takım neden şampiyonlar ligine giremedi diye ama son gün alelacele 4 tane transfer yapılır gene çözülür sorunlar dimi.
Aziz Yıldırım 2 Haziran'da FB TV'ye konuşacakmış. Bütün camia oraya kilitlenmişmiş. Ya nedir bu olağansütü hal durumları Galatasaray şampiyon oldu diye? Zaten ya biz ya onlar. 20 sene üstüste de şampiyon olunmuyor ki. Sonra çıkıyor birileri kurumsallıktan bahsediyor, biz de acaba mı diyoruz. FM oynar gibi olmuyor ki bu işler.

Hiç yorum yok: