Çarşamba, Mayıs 21

Türkiye 1-0 Slovakya

Var mısın yok musun yarışmasında Emre Güngör "kutumdan emin değilim" deyince, Terim de "ben de senden emin değilim" demişti. Dün heralde emin olmuştur. Yan toplar haricinde pozisyon vermedik, ama gelen her yan topa da kabak gibi vurdular, mutlaka önlem alacaktır hoca.
Ne özelliğinin olduğunu halen anlayamadığım İbrahim Kaş çıkıp Sabri girince oyuna biraz hareketlendi o kulvar. Gökhan ve Hamit yoksa Sabri oynamalı. Gerçi bu sefer de hem savunmanın boyu kısalacak hem de Sabri de İbarihm gibi iyi top kullanabilen bir oyuncu değil.
Hücum hattınızda Tuncay varsa organize olmanız maalesef mümkün olmuyor. Gereksiz yere etrafında dönmeler, enerjisini boşa harcamalar, mental açıdan gelişir diye düşündüğüm Tuncay aynı Tuncay'dı. Gerçi Boro'da farklı mevkide oynadığını da hatırlatalım. Colin ise bizdekinden daha derli toplu mecburen. Ben gönderileceğini sanmıyorum. Arda topla daha yumuşak, Tuncay yerine düşünülebilir. Arapası Mevlüt'e ise aradan yollayacaksın başka türlü zor. Hücumda belki Tümer gibi bir zeka ile daha organize olabiliriz. Benim kafamdaki taktik Chelsea ve Liverpool'un benzerlerini oynadığı savunmada 4-5-1, hücumda 4-3-3. Tabi bu taktikte Nihat'ı nereye koyarız onu da hoca düşünsün.

Hiç yorum yok: