Perşembe, Nisan 17

Salon adamı#2

Abdullah Avcı, Belediye ile bir yıl daha uzatmış sözleşmesini. İyi ve inandığım bir teknik direktörün rakip takıma gitmemesine sevindim ancak beni daha çok mutlu eden parladığı ilk sezondan sonra hemen daha büyük bir kulübe giden teknik direktörler gibi davranmaması oldu.
Ertuğrul Sağlam Kayseri'de geçirdiği iyi bir sezonun hemen ardından Beşiktaş'a gitti mesela, Anadolu takımları içerisinde şampiyonluk potansiyeli en çok olan takımı şampiyon yapmayı ya da bulunduğu mevkiden ileri götürmeyi, o takımla birlikte büyümeyi düşünmedi. Ersun Yanal ve Bülent Korkmaz örneklerini de verebilirim ama Ertuğrul Sağlam en belirgin olanı çüknü yönettiği takım da iddialı ve güçlüydü. Keza Bülent Korkmaz herkesin takdir ederek ikinci lige uğurladığı Erciyes'te bir sezon daha kalsaydı, bugün hem kendisi hem de Erciyes daha farklı bir konumda olabilirdi. Bu sene içinse dileğim Uğur Tütüneker'in Kasımpaşa'da devam etmesi.
Önümüzdeki yıl Avcı'nın Belediye'deki üçüncü yılı olacak, bakalım Erman, Efe ve Tjikuzu'dan başka daha kimleri izleyeceğiz.

Hiç yorum yok: