Pazar, Ekim 19

Sneijder Gol Atarken



Seneler önce bu duruma dönüşeceğimi söyleselerdi gülüp geçerdim. İnanılmaz bir durum. Doğup büyüdüğümden beri benim yanımda olanlar anlam veremez. Veremiyorlar zaten.

Daha önce de izlemediğim derbiler oldu. Ama onların hepsinin nedeni totemdi. Veya fazla heyecana kapılmamak için alınmış önlemler. Şimdi ise durum daha normalize edilmiş halde.

Sneijder gol ataren, Kim 500 Milyar İstiyor'u izliyordum. Yeni bir adı varmış programın ama bizim için hala eskisi gibi . İlkokul mezunu bir adam çıktı. Bütün sorulara yabancıydı. Genel kültürü zayıf. Ama dışarıya verdiği bir enerji vardı. Kısa sürede sevdirdi kendini. Hatta öyle ki, Selçuk Yöntem bile ona bilemediği bir soruda cesaret kazandırmaya çalıştı. Adamın kazanması için heyecanlandım. Maçın kendisinden daha heyecanlı hale geldi benim için.

Bilmediği bütün sorularda tahmin yürüterek kazandı. 60.000 TL kazandı ve gitti. Adam için sevindim, iyi paraydı. Aile babası... Tam o sırada Sneijder gol attı. Ekranın sağ üst köşesinde skor değişince anladım gol olduğunu.

Bu konuyu da bir yere bağlamayacağım. Bir anda böyle oldu işte. Hayatta yaşanan o kadar olay durumu bu hale soktu. Zor değil aslında da, dışarıya anlatınca inandırıcı gelmiyor. Belki de geçici bir durumdur. Şartlar değişince bu da değişir. 

Yine de hala özetleri izliyorum. Güzel atmış Sneijder. Yetenkli çocuk.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Neden ekranın sağ üst köşesinde yazılır ki skorlar? Gören de ilgi var zanneder , ama yok. Mesela tüm kanalların sabah "İstanbul Trafiği" yayınlaması. Ne kadar saçmadır. Bazen körler sağırlar birbirini ağırlıyor. Aslında kimsenin memnun olduğu yokta , işte "mış gibi" yapıyoruz.

Sen gene özetleri izliyorsun , umudunu kaybetme.. Ben twitter'ın arama boşluğuna "snedijer vine" yazıp 8 saniyelik golü izliyorum kapıyorum.

Adsız dedi ki...

Yemmin ediyorum artık şu yaşlandığımızı kabul etmenin vakti gelmişte geçiyor bile. Ben "kim 500 milyar ister" adına bile yazı yazabilirim. "Eski tadı yok , zaten Kenan Abi'de hasta , nerede o kravatı kim buldu soruları , saçma saçma sorular , saçma saçma tipler , lan o soruyu nasıl bilemiyo bi de Boğaziçi'nde okuyo ego tatminleri..."

Hiç bişeyin eski tadı yok ki..500 milyar bile değildi adı , 500 milyondu ilk çıkınca..Gs maçları sonrası başlardı Uefa döneminde.