Cuma, Haziran 1

Andric Giderken



Haberden saatler önce bir arkadaşıma Taksim'de  Andriç'i beğenmediğimi söylüyordum. Daha önce de çok söyledim bunu arkadaş muhabbetlerinde. Belki buraya da yazmışımdır. Ama beğenmemek, sevmemek değil. 

Gitmesini istediğin adamın gittiğini görünce üzüntü yaşıyorsun ister istemez. Taraftarlıkta var böyle şeyler.Sonuçta beraber geçen 2 sene var. Birinde TBL finali, diğerinde Eurolig maçları yaşamışsın. Hepsi güzel anılar. Luksa Andriç buralarda hep iyi anılacak.

İşi dramatize eden nedenlerden biri ise neden gittiğini tahmin edememek. Yerine daha iyisini mi alacağız, yoksa daha kötüsünü mü? Onun yerine yıldız oyuncu mu gelecek yoksa ucuz yabancı mı? Sonuçta Galatasaraylıyım. Amatör şubelerde her yenilenme yapılanma,  sonrasında gelen küçülmenin habercisidir. Bu sene TBL'de finali kaçırmak o yüzden düşündürücü. Acaba küçülme senesi bu sene mi?

Daha iyisi gelene kadar Andriç'in gidişi, üzüntü verici ve korkutucu. Akla gelen ilk isim ise Kerem Gönlüm.

Yine de her şeye rağmen teşekkürler. Özellikle Fenerbahçe maçlarında çok başka oynuyordu. O saçma perdelemeleri, hatalı yürümeleri ve hücum faulleri olmasa daha çok severdim. Yolu açık olsun.


Hiç yorum yok: