Cumartesi, Haziran 28

Özkan Sümer



Özkan Sümer sinirliydi biraz.  En çok benim topu ayağımdan çıkarmamama delirirdi. Ben de o bağırınca daha çok kararsız kalırdım. Bir gün maçta,"Lemi!Lemi!Mavililer bizim adamlar, onlara at" dedi. Bir keresinde de "Rakibe ver rakibe, Onlardan daha kolay alıyoruz topu" diye bağırdı.


Birkaç kişi daha vardı kafayı taktığı. Bir seferinde Tarsus'la oynuyoruz. Gökhan Ersoy adından bir stoper arkadaşımız vardı. Özkan Hoca sürekli ona "Dripling yaparak ileri gitme" diyordu. Gökhan dinlemedi, topu götürdü ama gole çok yaklaştı. Hoca sesini çıkarmayınca cesaret alıp aynı şeyi bir daha yaptı ama az kalsın kontrataktan golü yiyorduk. Hoca tabi küfür etmeye başladı. Sonra da Gökhan'ı oyundan aldı. İşin komik tarafı oyuncu değişikliği hakkımız dolmuştu. Hoca bunu bile bile takımı 10 kişi bıraktı.20 dakika falan öyle oynadık.



Bir de Şeyhmuz Suna'ya çok kızardı. Bir maçta hoca sırayla bir bana bir Şeyhmuz'a bir de hakem Sadık Deda'ya küfür ediyordu. Biz de iyice sinirlendik, hakeme gidip "Durmadan sana küfür ediyor, atsana dışarı" dedik. O da "Size de ediyor" dedi. "Tamam işte at dışarı, sen de kurtul biz de kurtulalım" dedik ama atmadı. Biz ciddiydik ama o ciddiye almadı, güldü. Sonra başka bir maçta Özkan hoca yine küfür ediyordu, biz bir şey demeden Sadık Deda atmıştı dışarı. İyi gününde değildi herhalde...


Four-Four-Two / Lemi Çelik

Hiç yorum yok: