Cumartesi, Ağustos 9

Sizde Yanlış Olmaz



Fenerbahçe'nin resmi ağızlarının her olayda başka birilerini suçlamasından gına geldi. Soma için yapılan turnuvada tribünler dolmadı. Maçtan önce basın toplantısında Aziz Yıldırım, FB TV'de yorumcular Saffet Akbaş, Kemalettin Şentürk ve Müjdat Yetkiner sürekli basını suçladı. Basın turnuvaya gerektiği kadar yer vermemiş de insanlar bilgisiz kalmış, o nedenle tribünler boş kalmış.

Basınla arasına mesafe koymayı büyüklüğün göstergesi olarak değerlendiren ve kendi medyasını (kanal,resmi site, sosyal medya) oluşturan İstanbul kulüpleri bu tip konularda "Ama basın..." diyerek iyiyce komik duruma düşüyor. Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını akıllı telefonlarından takip edebiliyor. Özellikle İstanbul'da yaşayan taraftarların Soma Turnuvası'ndan haberi olmaması mümkün değil. Bu palavrayı geçin.

En ucuz bileti 50 lira yapanların Soma üzerinden maça gelmeyenlere sallama hakkı da yok. Üke gerçeklerini bilmeyenler, ülkenin insanlarını eleştirmek için "ahlak"a başvurmasın.

Cuma gününe TFF maç koysa isyan edecek olanlar, anlamlı bir turnuvayı cuma gününe koyuyor. Başka zaman "cuma günü taraftarımız nasıl maça gelecek" diyenler, bu sefer "taraftarımız basın yüzünden maça gelmedi" diyor. İnanıp inanmamak sizin elinizde. Ama artık gına geldi. Bir kere de hata yaptığınızı kabul edin. Çıkıp "hata yapmışız" demenizi de beklemiyorum, en azından kendi içinizde kabullenin, bundan sonra ona göre tavır alın. Ama mümkün değil galiba...


Hiç yorum yok: