Perşembe, Şubat 9

Goal 2



Futbol filmlerinin yetersiz olmasına alışkınız. Devam filmlerinin ikincileri de pek tutmaz. O nedenle bu birleşimden olumlu bir sonuç çıkmayacağı belliydi. Ama bu kadar da kötü olmaz be kardeşim! İşin içine Real Madrid girince biraz daha güzel, özenli bir iş olmuştur diye tahmin etmiştik ama olmadı. 

Şampiyonlar Ligi finalini kendi sahasında oynayan bir takım var. Oyun kuralları da devamlı değişiyor. En basit futbol terimlerini ve temel bilgilerini en sıkıcı şekilde anlatan spikerlerle veya başka karakterlerle uğraşıyoruz. Real Madrid soyunma odasına ineriz diye heyecan duyarken, saçma bir pembe dizi masalına giriyoruz. Allah affetsin, daha kötü filme çok az rastlanır. 

Amerikalılar fena futbol oynamıyor. Yani en azından, oynayanları kupalarda falan iyi işler yapıyorlar. Saygı duyuyor, takdir ediyorum. Örnek bir sistemleri var. Nüfus da kalabalık olunca fena performans sergilemiyorlar. Peki o zaman gerçekten bu adamlara futbol öğretmek, futbolu tanıtmak, futbol sevdirmek için bu kadar rezilliğe ihtiyacımız var mı?

İyi ki zamanında heyecan yapıp izlememişim bu seriyi. Bir akşam denk geldik izledik. Sonra sıkıldık ve Beyaz Futbol videolarını açtık. Daha iyiydi. 

Hiç yorum yok: