Pazar, Ağustos 24

Gaziantepspor 1-0 Fenerbahçe

Fenerbahçe'yi dün akşam için eleştirmek Gaziantep'in harika futboluna kesinlikle haksızlık olacaktır. Ama olay sadece Gaziantespor'un maça çok iyi hazırlanıp iyi oynaması değil. Fenerbahçe resmen döküldü ki bu dökülmede bazı isimler ön planda, bazıları da döküntünün üzerinde halay çekiyor resmen, Colin Kazım gibi.
***
Kahvede maç izlemekten nefret ediyorum. Çıkıyor hırtın biri, olmadık bir eleştiri yapıyor kafasına göre. Yönetim aman Maldonado'yu göndermesin. O giderse eleştirecek adam bulamazlar. Süt taştı Maldonado, kedi kaçtı Maldonado... Sanki ligimizde Vieiralar, Xaviler, kol geziyor. Gayet de görevini yaptı dün. Ona gelene kadar kimler var bu takımda eleştirilecek... Emre mesela, sahada gören oldu mu dün? Hele ikinci yarıda. Semih'ten oyuna sonradan girdiği zaman umutlu olmamak imkansız ama dün adım atacak hali yoktu. Gökhan sezon başından beri tepetaklak gidiyor, böyle olmaz. Uğur hayatında iki kere top oynadı snaırım, iki Sevilla maçı. Hala onun kredisi var. Colin'e söyleyecek laf yok, halay çekiyor dedik ya. Futbolla alakası yok. Bu kadar mental eksikliği olan birini adam etmek zor olacak.
***
Guiza istediği topları alamadı, bir kere önüne aldı topu onda da gereksiz yere içeriyi düşündü, santrfor adam kaleye vurmalı artık o pozisyonda. Alex dün Semih'in çıkmasıyla biraz daha ileriye dönük oynadı ama sert markajdan kurtulamadı, tıpkı Emre gibi.
***
Önlibero transferi gereksiz olacak sanırım. Çünkü elindekileri kullanamayan bir takım var şu anda. Bütün taşlar yerine oturur da önlibero eksikliği kabak gibi bellidir, o zaman transfere ihtiyaç duyarsın. Maldonado'ya gelene kadar kimler var...

Hiç yorum yok: