Cumartesi, Temmuz 7

İnönü'de Okumak



Samet Aybaba ile Beşiktaş birlikteliği ne getirecek merak konusu. Yapılan transferler kafalardaki soru işaretini arttırıyor. Herkes dikkat kesilmiş. Beşiktaşlılar endişeli, geri kalanlar hafiften dalgasını geçiyor. 

Her şey bir yana, böyle bir zamanda takımın başında Samet Aybaba'nın olması sanırım daha iyi.

Aybaba bugün basın karşısına çıktı. Neler dediğine baktım. Gayet tatmin edici cevaplar. Ben Beşiktaşlı olsam bana umut aşılamıştı. Özellikle de bir cümlesine çok takıldım. İnönü Stadı hakkında "Zorlanacağımız bir süreç içindeyiz. İnönü Stadı bizim evimiz ve orada daha iyi kenetleniriz. Ben orada 11 sene okudum" dedi. Anahtar cümle bu.

Okudum diyen biri Samet Aybaba. Oynadım değil, yaşadım değil, okudum. Stadın anlamını en iyi bilenlerden biri o. Demek ki kulübün, camianın ve taraftarın ne istediğini bilen de o. 

Gerçi böyle laflara bakmamak lazım ama sanırım bu sene Beşiktaş, tarihe geçecek bir performans sergileyecek. 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

mal mal konusma amk. kampta bi tane topcu yok, gencleri götürmüsler paso. adını sanını bilmedigin adamlar. samet röportaj veriyor boş boş konusuyor her seferinde. o adamın besiktas hocalıgı yapması degil, hocalık yapması hata. besiktas ilk 8'e giremez bu sene...

17.

Adsız dedi ki...

Emeğinize sağlık böyle bir yazıyı çoktandır bekliyordum aybaba açıklandığı an en eleştiren bendim ama sonra verdiği demeçleri okudukça etkilendim gerçi her denilen yapılmıyor ama beni ciddi ciddi etkiledi bir galatasaray taraftarı olarak bence bu sene beşiktaş şampiyon olacak en kötü ilk 3'te yer alacakların eminim

Adsız dedi ki...

ilk yorumu yapan arkadaşa çok güldüm.
komik olduğundan mi? hayır.
ama güldüm :)

güzel yazı emegine saglık dostum

Alper dedi ki...

Beşiktaş ilk sekize giremez diyen arkadaş kesin Sinan Engin ha. Zamanında "Sinansız BJK şampiyon olsun tüm Mecidiyeköy'e kendimi ...." demişti.

not: O sezon Beşiktaş şampiyon oldu ama Sinan'ı hiç Mecidiyeköy'de göremedik.