Pazar, Temmuz 15

''Atakan Çık''


İyi kötü sektördeyiz. Birimizin dediği gibi zurnanın son deliğiyiz ama olsun. Biz kimiz? Bir kaç arkadaş. Öyle bir şey ki, aynı işi yaptıktan sonra mı samimileştik, yoksa samimiyeti kurduktan sonra mu bu işlere girdik bilemiyorum. Emin değilim. Aynı işi birbirimize rakip olarak yapıyoruz, ondan sonra gece 11'de Taksim'de, Caddebostan'da beraber içiyoruz.

Birimiz bir hata yaptığı zaman diğeri haber veriyor. Oysa o hata, diğer tarafın işine gelecek. Öyle olmuyor. Sevdiğimiz hevesli arkadaşlarımızı bu işe sokmaya çalışıyoruz. Bizden eskiler "bu işe girmeyin" diye uyarsa da...

İleride nerede olacağımızı bilmiyoruz. İleride arkadaşlığımız ne boyutta olacak bilmiyorum. Ama bu kare ve şu video ne kadar güzeldir. Hakan Gündoğar ile Atakan Kurt'un arkadaşlık boyutunu da bilmiyorum ama kısa video onlar için de güzel bir anı olmuştur muhakkak.

Birisi işini yapıyor, diğeri arkada goygoyda. Arkadaki, diğerinin işini bozmamaya çalışıyor, bozuyor ama diğeri bozulmuyor. Çok hoş. Zaten muhabirliğin goygoyu çok olur gibi gözüküyor. Kendi ekibinden daha çok rakiplerlerinle berabersin. İlginç bir kafa.

Sonuç olarak, bir 10 sene sonra birbirimize "Atakan çık" tarzı bir şey diyebilirsek ne güzel olur.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

"Aynı işi birbirimize rakip olarak yapıyoruz, ondan sonra gece 11'de Taksim'de, Caddebostan'da beraber içiyoruz."

derbi öncesi açılışa gidelim amk.

17.

kutay dedi ki...

derbi sonrası nevizadenin kapanışına gitmedik mi?

Adsız dedi ki...

yenildigimiz gece gittik.

17.