Cuma, Nisan 7

Feast of Love



Bazen kendimi Morgan Freeman karakterleri gibi hissediyorum. Etrafta bir sürü insan bir şeyler yapıyor ve yaşıyor; bense sabit duruyorum ama bu durgunluğa rağmen hemen herkese de bir şekilde fikir ve tavsiye  vermeye çalışıyorum. Bir gün bir arkadaşım "Dedeme benziyorsun" dediğinde de benzer bir şey hissetmiştim.

Neyse; mesele o değil. Feast of Love biraz böyle bir film. Birçok karakter var. Karısını aldatan, lezbiyenliğini fark eden, evini terk eden.... Ve hepsinin ortasında Morgan Freeman var. Film de sanki Morgan Freeman oynasın ve şovunu yapsın diye çekilmiş. Sessiz, sakin bir film. Biraz televizyon filmleri gibi. Gerçi televizyonda yayınlanamayacak sahneleri de mevcut. Ama esas olarak zengin karakterlerine ve yaşanan birçok olaya rağmen fazla hafif tempoda ve sonunda da "Ne anladık bu filmden" sorusunun cevabı çıkmıyor. Yine de izlenmeyecek bir film değil.

Hatta sevgilisiyle romantik film izlemek zorunda kalan erkeklerin; saçma sapan romantik komediler yerine bunu tercih etmeleri verimli olur. Bu sayede günü kurtarırlar, kötü bir film yerine iyiye yakın bir film izlemiş olurlar hem de sıralarını savmış olurlar.  

Hiç yorum yok: