Pazartesi, Ağustos 16

Lider Fener


- Fenerbahçe ligin ilk maçını Kadıköy'de oynamaya pek alışkın değil. Oynadığı zaman farklı sonuçlar çıkar. En son 2006'da açılış maçını burada oynamış, K.Erciyesspor'a 6 gol atmıştı. Yine gollü bir açılış yaptı. O maç dışında bir de 2003'e gitmek gerekiyor. Bu sefer rakip İstanbulspor'du ve fark yiyen Fenerbahçe olmuştu. Rakip kulübenin yedek kulübesinde Aykut Kocaman vardı, Fenerbahçe'ye göz kırpar gibi yapmıştı, 7 sene sonra açılış maçını Kadıköy'de oynarken artık Fenerbahçe hocasıydı ama tribünler boştu.

- Maç hakkında yazılacak birşey yok. Erken koptu. Seyirci de olmayınca idman havasında geçti.

- Yıllardır hep akılmda olan şeyi Kocaman yaptı. Takım farklı öndeyken, yedek kaleci alınmaz mı? Alınıyor işte. Fehmi Mert Günok, taraftar baskısı da olmadan rahat bir maç oynadı.

- Semih'in form durumu garip. Son 5-6 aydır çok formsuzdu, Niang'ın geldiği gün 2 gol attı, 1 de attırdı.

- Her izlediğim Fenerbahçe maçından sonra bunu yazacağım sanırım; biz bu Gökhan Gönül'ü 100.000 Euro fazla vermemek için kaçırdık.

- Çok sağlam Fenerbahçeli arkadaşlarımın bu maç için ortak cümlesi; "iyi ki bu maç seyircisiz." Yıllar sonra bu ortak sorunumuz olabilir.

- Yine de boş tribün maçları çekilmiyor. Hele bir de böyle erken koparsa.

- Ömer Çatkıç yok, Yalçın Ayhan yok, Orhan Ak yok, Sedat Ağçay, Djehoua yedek. Bu Antalyaspor geçen seneki Antalyaspor değil.

- Mehmet Özdilek'in ikinci yarııya 3 oyuncu değişikliğini birden kullanarak başlaması?

- İlk haftayı lider kapayan kaç takım sezon sonu şampiyon olmuştur acaba?

1 yorum:

unknown dedi ki...

Daha ilk hafta sona ermeden Feneri lider ilan etmişsin.. Geçen yılın son haftasında da Feneri şampiyon ilan etmişlerdi gerçi doğru..