Salı, Ağustos 24

Mido'yu Kayseri'de Gören Var Mı

Hafta sonuna damga vuran olaylardan biriydi, Mido'nun Kayserispor'a gelip Süleyman Hurma'nın gazabına uğraması. Süleyman Hurma, anlattığına göre Mido'yu Türkiye'ye getirip ders vermiş ve bunu büyük bir kahramanlık hikayesiyle anlatmıştı. Bu olaya tepki gösteren insanların çoğunluğu da Hurma'nın yakışıksız bir hamlede bulunduğunu söylemiş ve yazmıştı.

Bu noktadan sonra olay kapanmıştı. Bazıları Hurma'yı suçlamış, bazıları ona hak vermişti. Ama benim kafamı kurcalayan bir soru var. Dün Mido, Ajax'a imzlayınca bu soru işareti iyice arttı.

Olayın tartışıldığı yerlerden biri olan Tribün Dergi'de; Hollanda'dan yazan bir kullanıcı, Mido'nun Ajax ile anlaştığını, resmi imza için Mısır'dan gerekli evrakları beklediklerini yazmıştı.

Pazartesi günü Mido, beklendiği gibi Ajax'a imzaladı. O zaman şunu sormak lazım. Mido gerçekten Kayseri'ye geldi mi?

Mido olayı her yerde tartışıldı ama Mido'nun ne bir fotoğrafı ne bir videosu var. Kayseri'ye böyle bir futbolcu gelse en azından 2 kare fotoğraf çekilirdi. Hatta bence, Süleyman Hurma böyle bir şov yapabilecek imkan bulsa, kendisi çekerdi o fotoğrafları. Fakat öyle bir fotoğraf olmadığı gibi, Hurma'ya göre transfer döneminde yalnız ve aciz kalan Mido, Ajax gibi Şampiyonlar Ligi'ne girmek için tek bir maçı bekleyen bir takıma 2 gün sonra resmi imzayı atıyor.

Bu haberin, bu olayın nasıl bir tezgah olduğu benim için hala soru işareti. Altından ne çıkacağını sanırım öğrenemeyeceğiz, çünkü unutulacak. Anca bir Türk gazetecinin gidip Mido ile röportaj yapması lazım. Bakalım belki yıllar sonra öğreniriz.

Bu arada Mido'nun Kayseri'de çekilmiş fotoğrafı yoksa, bu yazının da fotoğrafı olmaz.

4 yorum:

Consigliere dedi ki...

ahahah sonra büyük gider olmuş.

Fırat Naiboğlu dedi ki...

http://fanatik.ekolay.net/-Ve-s%C3%B6z-Mido%27da_3_Detail_27_191219.htm

bu link yeter sanırım...

Flying Dutchman dedi ki...

Mido'nun Ajax'a imza atmak için resmi bir evrak beklediği falan yoktu. Ajax eski futbolcusu olmasına rağmen Mido'nun son yıllardaki performansına pek güvenemiyordu. Nitekim maç başına para için anlaştılar. Yani Mido kulüpten oynadığı maç kadar para alacak. Başka bir deyişle, bu sezon 34 maçta da ilk 18'e giremese cebine giren para "0" olacak....gol attığı halde de ekstra bir geliri var tabii

Sinan Yılmaz dedi ki...

Burada Fly Dutchmen (yanlış yazmışımdır muhtemelen) abiyi göreve davet ediyoruz.