Cuma, Haziran 7

Bam Bam Bam Bam





Polisin olduğu yer, polisin olduğu her yer bizim için pozisyon. Direnmemizin en önemli sebebi polisin olduğu yer.

İki; Gümüşsuyu kaygan olduğuna göre, bize atılan gazları defans, orta saha iyi takip… Kaygan saha çünkü. Ve geri atmaktan çekinmeyin, tam tersi atmalarına da müsaade etmeyin, mesafe tanımaksızın. Zaten, düşüncemiz, size aktardıklarımız, buraya geçtikten itibaren, İnönü'den parka kadar hiçbir boş alan ve boş adam bırakmamak. 

Bugün kaç dakika direnirseniz direnin ama birinci dakikadan itibaren beraber direnmemiz, hastalar ve yaşlılar hariç, hep beraber direnmemiz çok önemli.

Parkta yatmak yok. Tehlikeli bölgede Çarşı'nın adamı belli. Ve direneceğiz.

Size bir daha söylüyorum; en iyi defans yapmak, direnmektir.

Gaz maskelerinizi unutmayın. Ara sokaklara koşan sivilleri, hiç düşünmeksizin Suat, geri dörtlü ile beraber desteğimiz düşünmeksizin, hemen… Ümit... Burada tek şey kaldı, sizin direnmeniz… Bir dünyanın seyredeceği, sizin direnmeniz.

 Başlarken çok iyi başlıyoruz, hiç riziko yok… Yumuşama diye bir şey yok… Kadememiz tamam…  İleri gittiğimiz zaman da hep beraber vurur, bam bam bam bam gideceğiz ve direneceğiz… Direneceğiz…


Direniş disiplinini bozmak yok, şartlar ne olursa olsun, atarız yeriz… Ve de bazı arkadaşlarınıza burada bir şeyler söyledim. Çevik, çok konuşur, gaz atar, vuruşur, muhattap olmak yok.

Eveeet, Evet, evet, evet, evet…

Bir ağaç ile başladık, size hep bir şeyler söyledik… Dedik ki; arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz, gidersiniz. Allah’a şükürler olsun ki aslan gibi bir periyot çizdiniz, aslan gibi direndiniz, bugün 10 mu 11 mi? 11.direniş günümüze çıkıyoruz ve bunun adı da final*

 Yine söylüyorum, Kazanacaksınız, Kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun siz benim gönlümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz. Ve öyle kalacaksınız.


ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!


* 11.gün final değil, "şu gün final" diyebileceğimiz gün yok, ama artık her gün final



Hiç yorum yok: