Pazartesi, Mayıs 2

Tesadüfler Haftası


Kasımpaşa ve Konyaspor'un küme düşeceğini herkes az çok tahmin ediyordu. Bu iki takımın aynı hafta küme düşmesi tahmin edilen bir şey değildi, ilginç bir tesadüf oldu. Asıl ilginç tesadüf ise bu iki takımın aynı maçta, birbirlerine rakip olarak düşmesiydi. Daha da önemlisi saha kenarında Yılmaz Vural'ın olmasıydı. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa'yı zor durumda bıraktı, ikinci yarının başında Konyaspor'u zor durumda devraldı. Belki de küme düşürdüğü takımlara bu sezon 2 takımı birden ekledi.

Bucaspor, üst üste 3.defa 3 gol attığı bir maçı kazanamadı. Büyük umutlarla gelmişti ama sadece 1 sezon kalabildi. Düşüş yakın. Çıkarken ne kadar zor çıkmışlardı oysa. Başlarında Özcan Kızıltan vardı. Genç kadro vardı. Bozdular, takımı Bülent Uygun'a verdiler. O da takımı bozdu ve kaçtı. Bucaspor düşüyor, Özcan Kızıltan ise aynı hafta Göztepe ile 1.Lig'e çıkıyor. Göztepe 7 sene sonra 1.Lig'de, Özcan Kızıltan'ın hasreti ise sadece 1 seze sürdü.

Samsunspor Süper Lig'de. Düştüklerinde yıl 2006, aylardan mayıstı. Aynı hafta yine İnönü'de Beşiktaş-Galatasaray maçı vardı. Samsunspor düşerken İnönü'deydim. Ben bir daha İnönü'ye giderken Samsunspor Süper Lig'e çıktı. Beşiktaş bizi 2-0 yendi, ilk golü 55 numaralı Aurelio attı.

Samsunspor düşerken, Malatyaspor maçı oynuyordu. Samsunspor'da Mehmet Polat kırmızı kart görmüştü, 10 kişi kalmıştı. Ardından maç kaybedildi. Samsunspor cumartesi şampiyon olurken Mehmet Polat Mersin İdman Yurdu forması ile Kartalspor karşısında mücadele ediyordu. Polat bu sefer kırmızı görmedi, hatta gol attı. Belki de o gol Samsunspor'un yanına Mersin İdman Yurdu'nu ekleyecek.

Hiç yorum yok: