Pazartesi, Mayıs 14

Şampiyonluk



Şampiyon olduk. Buraya birşeyler yazmak gerek. Ne mesela? Bu blogda yazmaya başladığımdan beri şampiyon olmamıştık. Yazacak çok sey var ama nasıl yazılır? Parça parça mı yazsak mesela? Ya da duygusal bir şey mi döşemeli.. Gündem yoğun, Olympiakos-City falan. Onları araya sıkıştırmak kötü olmaz mı?

Tarihin en boktan sezonunda gelen şampiyonluk. Çok fazla anlam yüklenilmemeli. Sevinçte abartıya kaçmamalı.

Uzun bir sürenin en güzel kadrosu. Sevmediğimiz topçu yok. Sırf bu yüzden bile sevinmek lazım.

Son Fener maçında ne yaptığımı mı, neler yaşadığımı /hissetiğimi mi anlatsam yoksa sezon boyunca nereden geldik ne oldu muhabbeti mi? İkisini de ayrı ayrı mı döşesek. Gerek var mı peki? Belki de biz bize konuşsak, sokakta.

Kadıköy'de kupa tarafına vurgu yapsam mı? Süper Finali var işin. Normal sezonda derbi kaybetmemek. Giden kaptan, gelen imparator. Geçen sezon yaşanan kötü günler. Ondan önceki sezon yaşanan kötü günler. Ondan önceki sezon yaşanan kötü günler.

Küçük küçük fotoğraflar koysam, çok mu sarı kırmızı olur. E mesela Muslera'yı koysak, Ujfaluisi'yi de koymak gerekecek, herkesi de koyamayız, ayıp olmaz mı? 

86'da gol atılan Bursaspor maçı, 2-0'dan gelinen Samsun deplasmanı, liderliği aldığımız Fenerbahçe maçı, Melo ile Riera'nın kavgası, devre arası transferleri, Florya'dan uğurlamalar, metro yolunda çilele. Hatta  basketbol maçları bile... 

Şampiyonluğu yazmak,anlatmak çok zor.. Ama yaşamak, hissetmek güzel.

Hiç yorum yok: