Cuma, Ekim 19

48


Bu Gangnam videolarını sevmiyorum. Sevmemek demeyelim de ilgilenmiyorum. Djokovic'inki hariç. O da zaten Gangnam'dan öte Djokoviç ile alakalı. 

Bu da Bodrum'dan, ilk 30-35 saniye sanki bir Deplase Keyifler. Arkasından Gangnam. Turgutreis'te bir düğün. Sanırım belediye başkanının evladı evlenmiş. Allah mesut etsin. 

Bodrum gerçekten çok başka bir yer. Herkes yaşadığı yer için bunu diyebilir ama burası gerçekten başka. Anadolu'da bu kadar kendi halinde yaşayan, boşlukta olan , kafası rahat olan başka bir halk yoktur. Herkes, her daim kafası güzel. Bu video da bunun örneği. Uğraşmışlar böyle bir şey yapmışlar.  Kimin aklına gelir, aklına gelen niye dışa vurur, diğerleri niye kabul eder?

Dünya Savaşı'nda mermi sıkmayan, İtalyanlar gelince "siz takılın" diyen, savaş bitince yine mermi sıkmadan İtalyanlara "abi savaş bitti, siz evinize gidin artık" diyen bir halk. Çok farklı tarz, hayata bakış çok farklı.. 

Videonun en güzel tarafı da, özlediğim sokakları, denizi görmem...


1 yorum:

Adsız dedi ki...

hiçbir olayı yok videonun. bodrumluların saçmalığı, şaşırmadım. eğer hakiki düğün videosu istiyorsan 1.02.36'lık keyif burada: http://www.youtube.com/watch?v=RV90IFbMSco

imzaya gerek yok...