Perşembe, Mart 3

Bayrak Yarışı

Baros bayrak dikti, şovunu yaptı. Çok severim ama hafiften tribüne de oynadı. Oynasın, ne isterse yapsın. Sınırsız kredi. Ama şunu da düşünsün. Böyle devam ederse, takıma maç kazandıramazsa, derbide gol atamazsa, Superman gibi uçamazsa, ağzıyla kuş tutamazsa o da ıslıklanacak.

Bu bir bayrak yarışı. Giovanni Dos Santos Türkiye'de en iyi oynadığı Kasımpaşa maçında ilk 10 dakikasında ne zaman topla buluşsa uğultuı duydu. Leo Franco ıslıklandı, Nonda ıslıklandı, Elano her yanlış hareketinde uğultu duydu. 30 metreden gol atamayınca kimse sevmedi, Lincoln ıslıklandı, Hasan Şaş ıslıklandı. Aykut yuhalandı, Mustafa Sarp oyuna girmeden yuhalandı, Sabri yuhalandı, Arda tepkinin değişiğini gördü, Hakan Balta ıslıklandı...

Ve bunlar sadece son 2 senenin olayları. Kewell, Neill, Baros bu tepkilerden nasibini almadı. Bu bayrak yarışı. Yeni stad hatayı affetmez. Baros böyle devam ederse (seneye kalırsa tabi) onu da silerler. Bu iş böyle bundan sonra, bayrak taşımak, ayrak dikmekle olsaydı, Souness bu takımın fahri başkanı olurdu.

Hiç yorum yok: