Pazartesi, Mart 28

Faşizm Yarışması

Sene 2004

Sene 2011

Özellikle 2.yarışma pek umrumda değildi. Ama takip ediyoruz bir şekilde. 7 senede ne televizyon değişmiş ne toplum. 2 tane gereksiz yarışma. Can sıkan, üzen; faşist düşüncelerin burada bile ortaya çıkması. 7 sene önce, Rusya'da doğan Türkiye'de yaşayana tavır alınmıştı, şimdi sıra İranlı gence geldi. Bu arada bir yarışmada Türkler ile Yunanlılar'ı yarıştırmak artık bir klasik halinde.

Neyse, en azından bu sefer juri üyeleri sessizdi. Hülya Avşar bir Deniz Seki değil. Türkiye Türklerin'dir. Yarışmalar da Türklerin'dir. Bir Türkle evlenip Türkiye'de yaşasan da, burada üniversite okusan da yabancısın, boktan bir yarışmayı kazanmana yetmez bunlar.

5 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Gereksiz derken ? Neden gereksiz ?

İlk defa katılmadığım bir konu açmışsın. Yakıştıramadım.

kutay dedi ki...

gerekli mi?
bu yarışma olmadan aynı şekilde yaşamaya devam edebiliriz bence... o yüzden gerekli değil..

Smt dedi ki...

yarışmayı takip etmediğimden soruyorum, nasıl bir tavır alındı ki bu elemana karşı?

kutay dedi ki...

yarışma içinde birşey olmadı. fakat final gunu, ınternette bırcok yerde "turk cocukları varken bır ıranlı mı yarısma kazanacak" temalı cumleler gordum. sırf bu yuzden oy atanlara rastladık. can sıkan da bu oldu.

Celal Abbas dedi ki...

Herşey Kurgu iken ,Bir Deli Kuyuya Taş Atmışken , Kırk Akıllı Çıkarmaya çalışıyor. Üstelik Aref ve Diğerleri Fazlada Bişi Yapmadan Bir şekilde Reklamdan şurdan Burdan iyide Ekmekde yiyorlar.

En iyisi eğlenmenize bakın bize ne sunuluyorsa zevk almaya çalışalım.

Halkımız bunları istiyor geyiklerine devam. Program Yapımcılar daha yenekli olup Bu Topluma Daha Güzel Şeyler Sunabilirler. Ama o kadar yeteneksizlerki Yurtdışından kopya programlarla.

Herşey Reklam ve İzleyici Müşteri. Para Para Para. Daha Çok Parrrrraaaaaa. Para kazanmanın Daha Kolay Yolları varken Neden Zorlayalım. Artık Bu Yöntemlerin işe Yaramadığı Günler Bittiğinde O Yöntemlker Devreye Girecek. Gerisi teferruat.