Pazar, Nisan 17

Fenerbahçe 80 - 68 Galatasaray

Şu an cumartesi gecesi saat 5.00. Yaklaşık10 saat sonra final serisinin 4.maçı oynanacak. Ya tamam ya devam maçı. Fenerbahçe şampiyon olabilir, Galatasaray seriyi uzatabilir.

Bunları zaten biliyorsunuz. Cuma günü oynanan maç hakkında herşey konuşuldu. O gün olanları yazmak gerekmiyor sanki. Ama çok kısa bir özet lazım olabilir. Maksat heyecanı bastırmak ve biraz da adet yerini bulsun.

Caferağa güzel salon. Sıcak. Basit. İlgi yüksek olunca güzel bir atmosfer oluyor. Işıl'a söylenenler artık çirkinlik boyutunu geçti sıradan oldu. Caferağa da Kadıköy semti ve orada küfür oluyor. Nevriye'nin tavrı çok şıktı.

Adnan Polat yine Caferağa'da. Kankası Aziz Yıldırım ile izledi maçı. Geçen sene yanında Haldun Üstünel vardı. Bu sene tanıdık yoktu veya ben görmedim. Kendi salonunda bu kadar rahat değildir gerçi. Zaten herşey Cumhurbaşkanlığı Finali'nde başladı. Stad açılışı krema oldu. Yine bir kız maçıydı aslında. Fenerli bir taraftarın "arkanızdayız başkanım yediler sizi" demesi komik mi acı mı bilemedim.

Augustus Black Mamba, Fowles kahraman ruh, Tamika lider, Hodges kurtarıcı. Yetmiyor. Gerisi gelmiyor.

Rakibe bakıyorsun Anete 2 üçlük atıyor, Matoviç coşuyor, Harakova esiyor. Ekstra katkılar. Acaba yarın aynısı olur mu? Final serisi 3.maçında Türkler 8 sayı atıyor Galatasaray'da. Fenerbahçe'de ise 5. Rakibin yerlilerini bizim yerliler geçiyor ama istediğimiz tam olarak bu değildi.

Maçın en kritik anlarında Fowles ve Augustus yedek. Nihan oynuyor, Gülşah top kullanıyor. Cem Akdağ vardı eskiden, ne güzeldi.

Daha yazacak çok şey var ama seri devam ediyor. Herşeye rağmen. 10 saat sonra bir daha konusulur. Bu sefer konuşmak için ya 3 gün olacak ya 3 ay.

1 yorum:

muyek dedi ki...

Isil vakti zamaninda boyundan buyuk cok laf salatasi yapti , neticesinde de antipatik oldu , baskalarina neden kufredilmiyor cunku onlar Isil gibi isin cilkini cikartmadilar.