Salı, Nisan 19

Arma Forma ve Videokaset


- Galatasaray'da bu sene gündem bitmiyor. Ama ilk defa yaratılan gündem galibiyet getirdi.

- TRT'nin saçma işleri sevmediğim Arda'nın gözümdeki notunu 2'den 5'e çıkarmıştı, dün de Arda 5'ten 6'ya yükseltti. Yine yeniden Arda.

- Bu arada tribünün yeniden oluşan Arda sevgisi de şaşırtıcı. Diyarbakırspor maçında yaşananlar, daha sonrası. Bir anda ne değişti çok merak ediyorum.

- Erken goller rahatlattı ama takımın sorunu yine aynı; ikinci yarı dağılmaca.

- Insua Insua diye bekledik, hayal kırıklığına uğradık. Yine de Hakan Balta'ya tercih ederim.

- Sabri; aslan.

- Başlığa ilham veren filmin Galatasaray ile alakası yoktur. Ama güzel filmdir.

- Mustafa Sarp, Manisa yolunda Essien'i uçaktan atmış, maça çıkmadan önce de Diarra'yı soyunma odasına bağlamış. Son olarak da Bülent Ünder'e silah çekerek formayı kapmış.

- Hikmet Karaman bu hafta da spor programlarını gezsin, röportajlar versin.

- Dra Culio, yeni Stay With Us

- Arda, (yanlış hatırlamıyorsam) şampiyon yaptığı Sivasspor maçından sonra ilk defa bir lig maçında 2 gol birden attı. Gerçi o gün (4 Mayıs 2008) 3 gol atmıştı.

- Stat:19 Mayıs

Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Bahtiyar Birinci

Manisaspor: İlker, Ferhat, Kalabane(Dk. 65 Kahe), Dixon, Eren(Dk. 25 Yiğit Gökoğlan), Isaac, Yiğit İncedemir, Mehmet, Iwanski(Dk. 34 Bekir), Simpson, Makukula

Galatasaray: Zapata, Sabri, Gökhan Zan, Servet, Insua, Aydın (Dk. 75 Cana), Ayhan, Mustafa, Culio, Arda (Dk. 90+2 Barış), Stancu

Goller: Dk. 59 Dixon, Dk. 66 Kahe, Dk. 14 ve 17 Arda, Dk. 60 Culio

Sarı kartlar:Kalabane, Yiğit İncedemir,Culio

5 yorum:

ozdemirmusta dedi ki...

galatasaray'a boyle kaoslar sampiyonluk getirir demedik mi biz gecen yaz? bu sezon fazla geldi galiba meseleler.. seneye sampiyonuz.

ugur dedi ki...

sandy cohen ve aile babası diye bildiğimiz güzel sesli peter gallagher, 1989. adam çok komikmiş, tekrar hatırlattın güldürdün bizi...

muyek dedi ki...

arda orospu rengi diyip pembeyi begenmiyor ama kicina giyip gezmeye gittigi kirmizi, pembe pantolonlari da ortada, pembeye mora bok atiyorsan, kendinde giymiceksin orospu rengiyse .

ugur dedi ki...

muyek: arda, o renkleri rengi Galatasaray formasına yakıştırmıyor sadece. ki bizce de her zaman parçalı forma en güzelidir. bunun özel hayatında giydiği renklerle ilgisi yok. ayrıca kırmızıya hiç bir şey demedi ki, kırmızı pantolon giymesin diyosun.

aykut dedi ki...

"Mustafa Sarp, Manisa yolunda Essien'i uçaktan atmış, maça çıkmadan önce de Diarra'yı soyunma odasına bağlamış. Son olarak da Bülent Ünder'e silah çekerek formayı kapmış." bunlar rıdvan dilmen ağızları başkan : )) özüne ve sevilen uslubuna dön kutay ersöz seviyoruz seni..