Çarşamba, Şubat 19

İzdihamın Güzelliği






Eylem veya herhangi bir organizasyon değil. Ya da öyle. Mersin İdman Yurdu taraftarları, Tevfik Sırrı Gür Stadı'na girmeye çalışıyor. Hemen hemen her maç böylemymiş. Kalabalık olması mesele değil, girişler eziyet oluyormuş. Ama atmosfer çok güçlü.

Sırf bu nedenle yönetim yeni yapılan stada geçiş işlemlerini sezon sonuna bıraktı. Modern stadyumda atmosfer sönük kalır ve Süper Lig'e çıkma şansı tepilir korkusu var. Taraftar tepkili, yine eziyet girişlerde eziyet yaşayacağını düşünüyor. 

Yazının bundan sonrası için benden Mersin özelinde yorum çıkmaz. Ama keşke Ali Sami Yen yıkılmasaydı da bozuk turnikelerden girmeye devam etseydik.

2 yorum:

varol döken dedi ki...

maça eziyetle girmenin neresini buldun övecek anlamadım? maça eziyetle girmek dünyanın en eziyetli şeyi. ali sami yen de gerçekten berbat bir stattı. bu kadar romantiksen git madam bovary'yi yaz!

kutay dedi ki...

eziyetle girmek güzel değil ama eziyetle girilen stadyumlarda yaşananlar daha güzel oluyor. genelleme tabi.. eğer bir stada rahat giriyorsan, üzerinde ufo falan yanıyorsa, 35.dakikada uyuklamaya başlıyorsun. ama maç öncesi izdiham seni canlı tutuyor.

madam bovary sıkıcı avrupa hayatı yerine stada girmeyi deneseydi hayattan daha çok keyıf alırdı