Pazartesi, Ağustos 8

Kurtarıcı Lig



Bu aralar değişik birşey yapıyorum, üçgende takılıyorum. Caddebostan-Taksim-Kadıköy arasında geçiriyorum yaz mevsimini. Uzun süredir böyle değildim. Stadlar, salonlar, transfer nöbetleri, sezon açılışları, Fanatikler, Fotomaçlar. Senenin 12 ayı bu tempoda geçiyordu.



Haziran ayından beri gazetelere mesafeli, televizyona uzaktım. Şike muhabbetlerine girişmek istedim ama internet her zaman el altında olunca çok uzak kalmak mümkün olmadı. Bütün uğraşlara rağmen, stresli ve rekabet dolu bir yazın içindeydik. Kendimi soyutlayaladım. Sonuçta aynı toplumdayız, aynı konuları konuşuyoruz.



Bizim lig ne zaman başlayacak belli değil. Bu hafta Bundesliga başladı. Özetlere baktım sadece. Bir de birkaç fotoğraf. İtalya, İspanya, İngiltere; hepsinin seveni var ama Almanya özlediğimiz, daha doğrusu ihtiyacımız olan atmosfer. Tribünler dolu insanlar eğleniyor. Rekabet var ama polemik az. Tam yaz ligi aslında. WNBA tadında. WNBA de Bundesliga da underrated zaten. Eylüle kadar Bundesliga idare eder bizi, sonrasında Bank Asya başlasa yeter.

Hiç yorum yok: