Çarşamba, Kasım 16

Fenerbahçe 84-72 Nadezhda

- Abi 11dk kalmış, 11 sayı farkla öndeyiz, iyi kapanırsak bu maçı alırız...
+ Basket de hiç öyle değil ki...

Gibi dialoglarla izlenen bir spor basketbol benim için, ama takımımızı seviyoruz, oyuncuları çok seviyoruz, Caferağa'yı ve Kadıköy'ü de seviyoruz, yıllardır Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en istikrarlı şubesi olan bayan takımının maçlarına gitmeye de özen gösteriyoruz. Altında başka niyet arayanlar yanılıyorlar.
***
Eski Galatasaraylı Katie Douglas Nadezhda'nın en iyisi, tıpkı eski Nadezhda'lı Tina Charles'ın Galatasaray'ın en iyisi olması gibi. (bence tabi)
***
Danliochkina da Penny Taylor da çok iyi savunma gördükleri için pek ikisinin kapışması olmadı, ben öyle bir maç bekliyordum. Danilochkina'yı burada görmek isterdik.
***
Maçı getiren, 3.periyoddaki muhteşem oyunuyla Matovic ve Caferağa seyircisi oldu. İlk yarı kafa kafaya geçti, hatta Nadezhda daha dengeliydi.
***
Vura vura koltuğun vidasını söktü hayvanoğluhayvan. Koltuk tepilecek ortam olsa eyvallah, çıkar gerekirse Işıl'ın kafaya at ama Nadezhda lan, napıyorsun?
***
Benchte yerinde duramıyor, zıplıyor hopluyor, hakeme itiraz ediyor, seyirciye el sallıyor, her baskette havalara sıçrıyor, oyuna girince elinden gelen herşeyi yapıyor. Onun adı Zane Tamane ve hakkını teslim etme zamanı geldi.
***
19 sayı atmasına rağmen Penny Taylor'un sivrilmediği bir maçı kazandık, bu çok önemli. Angel savaşıyor, biz kazanıyoruz.
***
Batur Abi'nin masa hakemine itiraz eden Nadezhda koçuna elinin tersiyle siktir çekmesi...
***
26 Kasım'da derbi var, Avrupa'nın en iyi 5 takımından ikisi Caferağa'da maç yapacaklar.
***
"...neyleyim ben bu hayatı, of of of, sen olmayınca Babkina..."

Hiç yorum yok: