Salı, Kasım 15

Milli Takım Futbolcusu

Ahmed Hassan'ın dünyanın en çok milli olan futbolcusu unvanını kazanmasına sadece 1 maç kaldı. Dün gece rekoru egale etti. Egale ettiği maçta Mısır'ın rakibinin Brezilya olması güzel bir tesadüf oldu. Bazı futbolcular milli takım forması giyemeden kariyerlerini bitiriyor, milli formayı giyen Brezilya'ya rakip olamıyor. Gerçi Ahmed Hassan da kariyerinde hep bir eksiklik hissedecek: Dünya Kupası

Süper Lig'de oynayan futbolcu, Dünya Kupası oynayan futbolcudan daha değerli bizim için. Ahmed Hassan'ın rekorunu kırdığı Suudi Arabistanlı adam bu yazının öznesi olsaydı, bu yazı hiç olmazdı. Bu haberi özel kılan Ahmed Hassan'ın Türkiye günleri.

Fenerbahçe'ye son dakikada attığı kafa golü, Galatasaray'a ramak kalan transferi, Özhan Canaydın'ın centilmenlik anlaşması, Gençlerbirliği'nde ön libero oynadığı maçlar, Guiza'dan çok önce ağlayan surat ifadesini bizlere göstermesi, Olimpiyat Stadı'ndaki penaltı pozisyonu esnasında Ali Aydın'a "ben birşey yapmadım" bakışı, orucu, namazı... Değişik bir topçuydu. Beşiktaş'ta pek sevilmedi, ben Galatasaray'a isterdim. Değişik bir adamdı, değişik bir karakterdi, bize gelseydi yeniçeri olurdu ama maç kazandırırdı.

Hiç yorum yok: