Çarşamba, Kasım 23

Gelme

Lugano'yu sevmediğim için mi? Hayır.. Türkiye şartlarında mükemmel bir stoper, üstelik rakip taraftarın en çok nefret ettiği oyuncu, bizim gözbebeğimiz(di) sezon başına da en az 5-6 golü var, daha ne olsun?
***
Ama Lugano gitti. Zaten uzunca bir süredir gitmek istiyordu, Juventus sıradaydı göya... 2007'de dağınık diyen Juventus, bir daha çalmadı kapısını. Roma dedikoduları çıktı sonra. Belki de hiçbir dedikodu yoktu da bu işlerin piri Figger ücretini artırmaya çalışıyordu. 2009'da başardı. Gitti gidecek derken, kaldı Lugano. Mükemmel 2 sene daha geçirdi bizimle. Daha sonra ise ne İtalya ne İspanya, Arapların satın aldığı transfer şampiyonu PSG'ye gitti. Ömer Temelli, twitter'da "luganoyu biz göndermedik, kontratındaki maddeyi kullanıp kendi gitti gelmek istiyor inşallah olur" dedi.
***
Bu zor günlerde kontratındaki maddeyi kullanıp giden Tota sizin, (ki asla yargılamıyorum bu yüzden) takıma herşeyini veren, savaşan, alışan, çalışan, formayı baştacı yapan Bekir benim. Gelsin çok sevdiği çayımızı içsin o ayrı...

Hiç yorum yok: