Perşembe, Şubat 2

Derbi öncesi mağlubiyet iyidir

Diyorum ama Beşiktaş'ın durumu bizden daha kötü, PFDK'nın Fernandes kararı, sakatlar falan, bir adım önde Beşiktaş.

Alex yokken haklı olarak Stoch kadar Mehmet Topuz'un da sorumluluk almasını istiyorum. Sahada hiç yok.

Stoch'u, Niang'ı transfer eden hocamız Ziegler'i nasıl getirdi anlayamıyorum. Daum'un zaman zaman sol beki Deniz Barış Ziegler'den iyiydi.

Manisa'da Simpson'a buyur dedi, Kadıköy'de Nduka'ya bomboş kafayı vurdurdu, Samsun'da Gekas karşısında tamamen sahadan silindi. Serdar Kesimal düşüşte.

3 gol atıp can yakmasına rağmen Gekas ne kadar sempatikse, Samsun yedek kulübesi de o kadar antipatikti. Cristian gitti, efendi gibi tekmesini attı. Eksik olan kırmızı karttı. Cristian bugün rezaletti, ama skor 3-1 iken, Samsunspor'un vakit geçirmeye ihtiyacı yokken korner bayrağının orada şov yapmaya sessiz kalmak dibe vurmak olurdu. Bu tip itirazlar önemlidir. Galatasaray bugün liderse 2 maçta 9 kişi kalmanın etkisi çok.

Yine de derbi maçta Selçuk Şahin oynamalı.

Lefter'in cenazesinde önlerdeydi diye twitter'da şov yapmaya gerek yok. Ziegler'den Allah razı olsun, o hareketi unutmayacağız ama topçuyum demesin.

Sow oynayacak sanırım.

Sünepelikte çığır açan Fenerbahçe yönetimi birazcık futbol takımıyla ilgilense, Aykut Kocaman da "nasıl daha iyi futbol oynayabiliriz" sorusuna kafa yorabilirdi. Bu şartlarda hocayı suçlamak yersiz kaçıyor.

Hiç yorum yok: