Çarşamba, Kasım 7

AyBABA



''Oğuzhan iyi futbolcu ama bugüne kadar hep rezerv liglerde oynadı, ilk kez normal ligde oynuyor. Siz övgüler yazıyorsunuz ama biz burada her gün onu lafla dövüyoruz. Durun bir sezon geçirsin, daha ilk ligi. İyi yolda, çalışırsa çok daha iyi olacak.''

Samet Aybaba'ya güvendiğimi (bana ne oluyorsa) daha resmi maç oynamadan yazmıştım. Açıklamalarıyla ayrı, maç zamanı hareketleriyle ayrı, oynattığı futbolla ayrı övgüyü hak ediyor. Aybaba'nın tek sıkıntısı kriz yönetiminde başarısız olmasıydı. Şu ana kadar onu da idare etti. 

Samet Aybaba'nın en azından her futbolcudan maksimum verim alabilme yeteneği alkışlasın. Takımın hocası sever de döver de...


5 yorum:

Adsız dedi ki...

ulan ilk hafta belediye macında dua ediyor diye, bak bak bak beşiktaşın hocası gol olmasın diye dua ediyor acizlikten diye sallayan sen degil miydin?

ne cabuk R yaptın?

17.

kutay dedi ki...

kriz yönetiminde ne kadar zayıf oldugunun bir göstergesi daha... hatırlattığın için teşekkürler 17

Adsız dedi ki...

dua ediyor diye adamla dalga geçilmiyormuydu bu blogda 6-7 hafta önce?? aciz diyordun adama

Adsız dedi ki...

bence tek eksiği Beyaz Türk olmamasıdır. Ayrıca ne yaparsa yapsın , Adnan Aybaba gibi bir kardeş sahibi olduğundan hep yüzüne vurulacaktır. Bir de ÖZAL dönemi sık sık açılır bahsi geçerken..

Daumlardan falan kat kat iyidir..Adamdır.. Ulan şu Daum'un tribünlere oynamalarını , 2 kuruş para için eşşek kadar GAZİ bantlarını takmasını sineye çektik , şu garibanı kabullenemedik.

kutay dedi ki...

blogdaki her yazının etiketi var, samet aybaba-besıktas etiketlerine tıklayalım neler yazılmıs bulalım