Pazartesi, Ocak 14

Pirlo Kurtaramadı




Pirlo iki senedir Juventus'ta. Daha doğrusu 1.5 sezon oldu. Bir İtalya Kupası finali, bir de namağlup şampiyonluk sığdırdı. Dünya Kupası finalini saymıyorum. Takımını özellikle geçen sene inanılmaz yönetti. Fakat skora çok fazla katkıda bulunmamıştı. Sadece 3 gol atmıştı ligde. Catania (3-1), Fiorentina (5-0), Roma (4-0)...

Bu sene daha golcü. Parma'yı, 2-0, Roma'yı 4-1, Siena'yı 2-1 ve Atalanta'yı 3-0 yendikleri maçlarda golünü yazdı. Geçen seneki gol sayısını çoktan geçti. Ama dün ilk defa gol attığı bir maçta takımı puan kaybetti.

Parma maçnda attığı golle takımını deplasmanda öne geçirdi, ama karşılaşma 1-1 sona erdi. O transfer olduktan sonra ilk kez onun gol attığı bir maçta puan kaybı yaşadı Juventus. İşler bu istatistikten daha da karışık. Geçen sene güle oynaya şampiyon olan, bu seneye de fırtına gibi başlayan Torinolular, 2013 yılında bir anda puan kayıpları yaşadı.

Son iki maçtaki 5 puan kaybından sonra, Lazio ile aralarındaki puan farkı 3'e düştü. Napoli ve Inter arkadan geliyor. Pirlo totemi de bozuldu. Sezon sonuna doğru, bahar ayları güzel olacak.

Pirlo'nun golü



2 yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyon sike sike napoli!

diciasette.

Adsız dedi ki...

avrupa şampiyonası baba o :D