Perşembe, Temmuz 28

Şen Başkan Ali

2006'da Aziz Yıldırım inanılmaz yanlış bir kararla istifa edip takımı başıboş bırakınca, Ali Şen her kaos döneminde camiayı toparlayan (!) rolüne yine bürünüp makaslar almış, "Fenerbahçe taraftarı Ali Şen'i çok sevdi, ama Aziz Yıldırım'ı belki yüz kat daha sevdi" diyerek Aziz Yıldırım'a destek olmuştu. Halbuki Aziz Yıldırım için o anda yapılacak şey istifadan sonra zorlamadan koltuğu daha o zaman bile ismi geçen M.Ali Aydınlar'a bırakması yönünde desteklenmesiydi.
***
Bugün belki en çok arkasında durulması gereken an. Herşeyden önce, hala biz Fenerbahçelilerle oynuyor olamaz, öyle umuyoruz, çıkıp da hiç bir hukuksuzluğun içinde olmadım demez en azından ne bileyim. Şike varsa da yapmadım demez bu kadar. Böyle bir durumda, herkes ellerini ovuşturup beklerken Ali Şen çıktı, yine babalığını gösterdi, camiayı sahipsiz bırakmayız dedi, 5 yıl sonra "taraftarın bu kadar inandığı peşinde koştuğu bir başkan yoktur" dedi kendi için.
***
Herşeyi geçtim. Kulüp inanılmaz bir zan altında, kulüp yöneticileri tutuklu yargılanıyor, takımın küme düşürülüp düşürülemeyeceği belli değil, 25 gündür yediğimizden içtiğimizden haberimiz yok. Bir de bu heriflerin tiyatrosunu seyrediyoruz. Gerçi başkanın cezaevinde olduğu bir ortamda Aziz Yılmaz bile Abdurrahman Çelebi olmuş, Ali Şen çıkmış konuşmuş çok mu...

Hiç yorum yok: