Pazartesi, Temmuz 11

Yaz Totemi


2000 öncesini es geçiyorum. Çocuktuk, küçüktük, bize her gün güzeldi. 2001, büyüdüğümüz, akıllandığımız günlerin en güzel yaz mevsimi olabilir. 15-16 yaşından biri için oldukça yeterliydi. Ondan sonraki iki yaz sönüktü. Ardından beklemediğim bir şekilde muhteşem geçen 2004 ve 2005 yazları. 2007 de son fena olmayan yaz mevsimi. Ondan sonrası kayıp.

Bu 4 senenin ortak bir özelliği var. Dördünde de Fenerbahçe ligi şampiyon olarak bitimişti. Fenerbahçe şampiyonluklarını isteyecek, onunla mutlu olacak değiliz ama arada ilginç bir bağ olduğu da gerçek.

Bu senenin yaz mevsimi de güzel başladı. Güzel gidiyor. Bozulmaz inşallah. Acaba Fenerbahçe etkisi var mıdır diye düşünrüken bu son olaylar yaşandı. Peki ya Fenerbahçe'nin şampiyonluğu alınırsa. Ortada ilginç bir totem var, üstelik istemsiz, benden bağımsız oluşan bir totem. Bakalım nasıl olacak, nasıl devam edecek?

1 yorum:

Tanıl Bora dedi ki...

ya şansal büyükağa ve rıdvan dilmen nerelerde gören varsa bir zahmet haber versin.. o değerli yorumlarını bekliyorum ikisinin de....