Çarşamba, Temmuz 20

Deli Evlat

Muslera'yı daha önce de Serie A'dan tanıyordum ama onu çok sevmeye başlamam geçen yaza dayanır. Hatta tam olarak, Gana maçının 120.dakikasında. Kaçan penaltıdan sonra üst direği öpen bir adam. Böyle karakterleri seviyorum. Şimdi o adam bizim takımda.

Çok gol yiyebilir mi? Yiyebilir.
Hatalı gol yer mi? Kesin yer.
Yerin dibine sokulur mu? Kaçışı yok
Bunlar benim için önemli mi? Hiç değil.

Gelsin, kalede dursun. Mahallede; isteyerek kaleye geçen ve o yüzden herkesin sevdiği, hatalı gol yese de kimsenin kızamadığı, (kızarlarsa çekip gider ve kaleye başka biri geçmek zorunda kalır) anne-babaların sevdiği uslu, efendi ama fırlamalık zamanı en fırlama olan çocuk tipiyle geliyor.

Karakter zaten ruh hastası, şizofren midir nedir. Tam benim seveceğim adam. Gelsin.

Deli Muslera artık Evlat Muslera oldu.


3 yorum:

ugur dedi ki...

burda teknik fiziksel mental muhabbetlere girilebilir belki. ama hepsinden önce bir kalecinin en önemli özelliklerinden biri var bu adamda. belki de şu anki takımın en çok ihtiyacı olan bir tip. topa ilk başladığımdan beri söyler hocalarım bana; "kaleci dediğin manyak olur."

selaminko dedi ki...

kaleci dediğinin kafasında bir tahta eksik olmalı tezine dayanarak bu adamı tuttum ben. mondiden sonra de sanctis geldi su takıma bir kaleci olarak bir de bu gelecek heralde.

Christ dedi ki...

Yıllardır takip ederim ve kendisine güvenidiğini ve sevindiğini anlarsa çok iyi performans verir...Paraya takılan arkadaşlar da De gea'ya Manu'nun ne kadar bayıldığını hatırlasınlar bir zahmet..İki maçta Keitanın attığı gollerde,degeanın ampul gibi kaldığını.Ha bu arada kaleci dediğin manyak olur ama biz en büyük manyağı gördük de gönderdik onu da unutmayalım..Orkun Uşaktan delisi gelmez herhalde kaleye..Defans adamları onun yaptığı hareketlerden korkardı:)