Cuma, Temmuz 1

Anatoly'e Korkut Göze Bakışı

Korkut Göze'nin zamanları aslında şu an. Küçükken yaz günlerin en büyük eğlencesi transfer haberliydi, ikinci büyük eğlence ise Korkut Göze'nin yeni transferler hakkında yazdığı yazılardı. "Ahmet en çok İstinye Park'a gider ama annesinin yanından da ayrılmaz. Onun yaptığı yaprak sarmaya bayılır. Bir de son model arabasını çok sever. Teknik direktörü bu huyuna kızsa da ara ara hız yapmaktan kendini alamaz" minvalli yazılar unutulmadı hala.

Bugün Fanatik Gazetesi'nde Anatoly hakkında birşeyler yazılınca akla hemen Korkut Göze geldi. Ardından da kahkaha tufanı. Şampiyon bir safkan da olsa sonuç da bu bir at.

"Suyu çeşmeden değil damacanadan içiyor. İthal yemle besleniyor. En sevdiği yiyecek maydanoz, elma bal ve havuç da favorileri. Üç kişi zor zaptediyor, üzerinde binicisi olmadan sakinleşmiyor. Sinirli yapısı startta da kendini gösteriyor. Ahır içinde adete bir melek (bu özellik aynı Hasan Şaş). Öğlen dinlendikten sonra akşam gezinti yapıp (sanırım İstinye Park) akşam mabedine dönüyor. İştahı yüksek."

Muhteşem bir yazı. Kesip saklamak lazım. Peralta da dönsün atçılık ile ilgili yazı yazsın artık.

1 yorum:

Son Viraj Dönülüyor dedi ki...

Dün fanatik almamıştım ben. Gerçekten çok hoş bir yazı olmuş. At yarışının magazini de ayrı güzel oluyor. Keşke basn at yarışlarını Gazi'den Gazi'ye hatırlamasa.