Pazartesi, Nisan 9

Ne olacak şimdi?

Filmin sonu Seyrantepe'de belli olur. Beraberlik Aykut Kocaman'a yetmeyecek, Fatih Terim'e yetse bile beraberliğe oynayacak hoca değil, ilk haftada bence puan farkı azalacağından gerilimi de bol olur maçın. İlk 2 maçta Fenerbahçe 6 puan alırsa, işin rengi değişir, Galatasaray 6 puan alırsa gerisi eziyet olur. Galatasaray'ın Trabzon'dan minimum 4 puan alacağını düşündüğüm zaman aynı anda Beşiktaş ile oynayacağımız maçlar için 4 puan kesin alırız diyemiyorum. Bu iş gereksizdi, dün bu sayfayı kapamalıydık.
***
Ama ligin bu senaryo ile oynanacağı 1.haftadan belli olan birşey. Yani 34 haftayı lider bitirene hiçbirşey verilmiyor. Hatta fikstür avantajı bile verilmiyor. Lig Tv'nin fikstüre müdahalesi, ilk haftadan Galatasaray'ı İnönü'ye, Trabzon'u Kadıköy'e yollamasından belli. Olay kızışsın, hemen bitmesin hesabı...
***
Kalan maçlarda böyle bir sezonu kupa ile bitirmek adına Türkiye Kupası'nı alıp, Kadıköy'de Galatasaray'ı yenersek yeteri kadar mutlu olurum. Bunun rahatlığı var. Herkes Galatasaray'ın şampiyon olacağından emin, yukarıda Allah var bizden iyi de oynuyorlar. Kadroları da sene başında malum nedenlerden dolayı güç kaybettiğimiz için bizden daha iyi halde. Şampiyon olmaları normal sonuç. Ama ya biz şampiyon olursak? Gerisi yazılmaz, yaşanır. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok: