Pazar, Nisan 22

Nou Camp'da Gol Sevinçleri

İki ilginç ve güzel gol sevinci. Fotoğraflarla gösterilecek gibi değil. Maçtan 1 gün sonra , (sonucu bilinirken) izlenince bile aynı tadı vermeyebilir.

Önce Barcelona atıyor. Takım halinde bir sevinç diyeceğim ama değil. Herkes seviniyor. Kimi takım arkadaşına koşuyor, kimi tribüne gidiyor, kimi önce pası atana sonra golü atana, Messi kalenin içindeki topa... Tribün zaten çıldırmış vaziyette, herkesin kolları havada, herkes koşuyor veya zıplıyor.


Bu golden hemen sonra Ronaldo atıyor. Nou Camp'da bu sezon 3.defa gol atıyor, ligde 42.defa atıyor. Defalarca gole sevindi, baldır gösterdi, saçma saçma dudak büzdü, şebek oldu, ilk defa dün çok klastı. "Rahat olun, sakin olun, ben burdayım" diyor. Kendi taraftarına veya takım arkadaşlarına değil. Evet onlara da aynı mesajı veriyor ama asıl muhattabı Katalanlar. 3 dakika önce çılgın gibi sevinen ev sahibi tribüne, deplasman takımının en antipatik yıldızından muhteşem bir cevap. Sadece El Classico tarihine geçmekle kalmayacak, dünya futbol tarihinde de yer bulacak.


Hiç yorum yok: