Cumartesi, Kasım 15

Cuma Sendromu


Her cuma internet haber sitelerinin Aysun Kayacı'ya saldırmasından bıktım artık. Her perşembe 4 kadın bir araya gelip konuşuyorlar.İzleyen izler, gayet normal bir program. Ama her cuma, program yayınlandıktan sonra özellikle bir gazetenin internet sitesi Kayacı için demediği lafı bırakmıyor. Altına okuyucu yorumları da gelince programı izlemeyen biri Aysun Kayacı'yı dünyanın en aptal insanı sanır ve programdaki amacının insanları eğlendirmek olduğunu düşünür. Oysa hiç öyle değil.

Bence Aysun Kayacı özgüven içinde aklından geçenleri söylüyor. Herkesin düşündüğünü ama dillendiremediği birçok şeyi programda söyledi. Ama artık sarışın olduğu için mi, güzel olduğundan mı, genç olduğundan mı, eski mankenlerden biri olduğu için mi yoksa düşündüğünü söyleyebildiği için mi böyle davranıyorlar bilmiyorum.Ama işin bokunu çıkardılar ve biraz ayıp olmaya başladı.

Belki de benimki çok yersiz tepki. Belki programın tanıtım politikasının ürünüdür bu yazılanlar. Keza ilk başlarda Müjde Ar'a giydiriyorlardı, ama onun hayranları biraz dişli çıktı herhalde. Aysun'u pek seven yok. Erkekler ulaşamadıkları için mundar diyor, kadınlar kıskanıyor. O zaman Aysun'a vurmak daha mantıklı oluyor.

Sonuçta Aysun Kayacı babamın kızı değil. Ne derse desin. Ama inşallah bu reklam hareketidir. Yoksa bu ülkede tiksindiğim bir şey daha olmuş olur. Aysun Kayacı'nın iyi bir Galatasaraylı olmasının bu yazdıklarımla zerre kadar alakası yok(mu).

Hiç yorum yok: