Salı, Ocak 19

39 Numara


Fenerbahçe'ye bir devre arasında transfer edilen Nicolas Anelka, 39 numaralı formayı giydi. İlk maçını deplasmanda kırmızı-beyazlı rakibi Samsunspor'a karşı oynadı. Teknik direktör Daum onu oyuna sonradan aldı. Oyuna girerken Fenerbahçe kazanamıyordu, oyuna girdikten sonra Fenerbahçe gol attı ama yine de maçı Fenerbahçe kazanamadı.

Fenerbahçe'ye bir devre arasında transfer edilen Gökhan Ünal, 39 numaralı formayı giydi. İlk maçını deplasmanda kırmızı-beyazlı rakibi Antalyaspor'a karşı oynadı. Teknik direktör Daum onu oyuna sonradan aldı. Oyuna girerken Fenerbahçe kazanamıyordu, oyuna girdikten sonra Fenerbahçe gol attı ama yine de maçı Fenerbahçe kazanamadı.

Ve bu sayede Gökhan Ünal ile Nicolas Anelka aynı yazıda yan yana gelebildi.

1 yorum:

Orçun Kütahyalı dedi ki...

yahu arkadaş çok iyi hatırlattın ne günlerdi... fenerbahçelilerin mallıklarını kitap haline getirirsin bu takımı nasıl tutarlar diye düşünürsün. bu heriflerin çoğu anelka ile semihi kıyaslamışlardı hatta semih ilk 11 olmalı anelka değil demişlerdi hey gidi günler hey. yahu neyinize sizin yıldız oyuncu size gökan gibileridir müstehak olan