Salı, Ocak 12

Elano'dan Kontra


Elano'nun arkasında durma isteğim onu çok sevmemden kaynaklanmıyor. Kara kaşına kara gözüne değil yani. Onun yerinde kim olsa aynısını hissederdim. Çünkü ona sataşanlar da Elano'nun kara kaşına kara gözüne sataşmıyor. Onun yerinde kim olsa aynısını yaparlardı.

Elano demiş ki, ''Taraftara olan saygımdan Fenerbahçeli arkadaşlarımla yüzyüze görüşmüyorum.'' Bu aslında büyük bir giderdir. Fenerbahçe'ye veya Fenerbahçeli futbolculara değil. Elano'ya sataşan gruba. Böylesini daha önce kimse yapmamıştı. O nedenle Fanatik'teki haberin altında yorum yazan Hakan ve Sergen şaşkınlıkla gevelemişler. Böyle bir saldırı daha önce yoktu.

Hakan Şükür, "ortamı geriyor" diyor. Sanırım hiçbir Fenerbahçeli taraftar, "vay Elano bizim topçularla görüşmüyor, terbiyesize bak" demez. Sergen ise daha önce "bu adam Brezilya milli takımında nasıl oynuyor" diyordu, şimdi ise "Brezilya milli takımında oynayan adam bunu nasıl der" diyor. İşte böyle der.

Böyle der ki, bazıları zan altında kalsın. Derbilerden önce açılışlara gidenler, açılışlar organize edenler, birbirlerine abi çekenler, ama sonra saha içinde boş ve yapay kavgalar edenler zan altında kalsın.

Daha önce Lincoln ile Carlos'un samimiyetinden dem vuranları da hatırlatalım.

Kadıköy'deki, "Fuck Off" tan sonra ikinci gider Elano'dan. Sanıldığı kadar pısırık değil bu adam galiba. Ama yine de tehlikeli sularda yüzüyor.

1 yorum:

Hilmi Bostanlı dedi ki...

antu da var elanonun brezilya basınına açıklaması.*takımdaki türk futbolcular beni kabullenmiyorlar*diye