Pazartesi, Eylül 6

Az Kaldı


- Yengem, İbrahim Kutluay ve Hidayet Türkoğlı dışında basketbolcuyu bilmez. Belki Mehmet Okur ve Efe Aydan. O bile dün bütün günü; "bizim çocuklar ne yapacak acaba, Allah güç versin" diyerek geçirdi. Bir milli takımın asıl görevi budur aslında ve bu milli takım bunu başardı.

- Hele bir de kenarda futbol milli takımını görünce, basketbol takımımızın değerini daha iyi anladım.. Esenler Tayfa eşorfmanları giyip gelmiş Sinan Erdem'e.

- Takımında Sinan Güler gibi sporcun olsun, derdin kalmaz.

- Alpella Ömer.

- Burası biraz ergenlik kokacak; şimdi birçok kişi maçlara gidiyor, bilet arıyor. Bu insanların çoğu ilk defa basketbol maçına gidiyor. İlgi artsın tabi, hoş olur. Ama şöyle de bir gerçek var, 500 kişilik Galatasaray - Banvit, Fenerbahçe - Oyak maçlarına yine biz gideceğiz. Sonra bizim adımız "apaçi"ye çıkacak. Ömer Aşık'ı NBA'e gitme arefesinde tanıyanlarla ona "Alpella Ömer" diyenler arasında fark olacaktır.

- Son yazdığım; Kadıköy öncesi UA'dan kardeşelerimizin bize; "biz deplasmana giderken siz yoktunuz, herhalde Kadıköy biletleri bizimdir" demesine benziyor aslında.

- Sinan Erdem güzel olmuş gözüküyor. İstanbul'da bir salon değil de sanki bir Euroleague salonu gibi.

- Başbakan Ömer Onan: "Hesap yapanlar gidiyor."

- Dün iyi rotasyon yaptık.

- 47-56-65-77-40-77. Bu rakamlara bakarsak, 80 sayı atarsak kazanırız.

- Fakat şu da var; Fransa dışarıdan yüzde 50 ile oynadı. Slovenya onlardan daha şutör bir takım (şutör takım). Tehlikeli olabilir.

- Kerem korkuttu. Bundan 3-4 sene önce Kerem'in bir milli maçta yer düşüp bizi korkutacağını düşünmezdim.

Hiç yorum yok: